dinsdag 23 september 2014

Velux rolhor

Binnen enkele minuten heeft u nooit. De insectenhor wordt op de interieurafwerking gemonteer dus het dakraam blijft normaal functi. Op een foto is te zien dat de doos is opengescheurd. Dat heeft voor een hele kleine beschadiging gezorgd.


Nieuw Ophalen of Verzenden. De horren voor dakramen zijn ook geschikt voor Velux dakramen!

Voor uw dakraam bestelt u heel eenvoudig een rolhor op maat via onze configurator. Daarnaast beschikt u over verschillende voordelen als u een hor voor uw dakraam bij . Hierdoor kunt u met het dakraam open genieten, zonder dat u wordt lastiggevallen door deze ongewenste gasten. Een insectenhor wordt gemonteerd op de interieurafwerking. Dat betekent dat het dakraam normaal blijft. Te koop velux rolhor voor de types die op de foto staan.


Doos is open geweest maar hor is gewoon nieuw. Een hor of raamhor houdt vliegen en insecten tegen. Hor raam, horrengaas, vliegenhor en rolhor raam.

Maximale bescherming tegen insecten. De nieuwe netstructuur zorgt voor beter zicht. Beweegt soepel en geleidelijk door slanke zijgeleiding. Duurzaam en transparant gaas, waardoor het uitzicht behouden blijft.


Gaas wordt opgeborgen in de aluminium. VELUX dakramen en VELUX raamdecoratie. Gerust je dakraam openzetten, zonder dat er muggen en andere insecten naar binnen vliegen? Bekijk ons assortiment online.


Raamhorren tegen muggen en andere vervelende insecten. Kies uit een breed assortiment Bruynzeel raamhorren. De goedkoopste Velux insectenhor voor u dakraam bestelt u gemakkelijk in stappen en u houdt de ongedierte buiten. Wanneer niet in gebruik, is het rolluik van binnenuit . Hierin heeft u de keuze uit voorzethorren of inzethorren standaard of met plissé of de handige rolhorren die u zowel binnen als buiten kunt plaatsen.


Wij leveren de originele plissé hordeuren maar ook scharnierende hordeuren. U kunt zelf uw maat online invullen waardoor . De Velux insectenhor wordt aan de binnenzijde gemonteeerd tegen het schuine gedeelte. Het is dus ook van belang dat de ondergrond rondom het Velux dakraam waarop de hor gemonteerd wordt vlak is.


Voor ieder soort raam is er een passende hor , of je nu een draairaam, draaikiepraam of een dakraam hebt.

De laatstgenoemde is extra handig, een duoplissèraamhor combineert .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts