dinsdag 16 september 2014

Hamadan tapijt

In onze online tapijt collectie vindt u moderne en design tapijten , natuurtapijt, hoogpolige tapijten , klassieke, oosterse en handgeknoopte tapijten. Fabricage: Handgeknoopt Materiaal: Wol Herkomst: Iran Afmetingen: 2x 1cm. Ieder dorp of groep van dorpen onderscheidt zich op zijn eigen wijze. Jahrh tapijt is een van de illustraties. Perzisch hamadan tapijt 155x200.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Geen beschadigingen, werkelijk perfecte staat. Vermoedelijk van begin jaren. Bewijs van echtheid en oorsprong. Hebben geen kinderen en geen dieren.


Iran - wol op katoen geknoopt - 2x 1cm. Certificate of Origin aanwezig. In gebruikte staat, voor details zie foto.

Het medaillon is prachtig. Deze tapijten zijn volledig handgemaakt en elk tapijt is uniek. Deze sta wordt genoemd in het bijbelse verhaal van koningin Esther en koning Ahosveros. Tapijt wordt wereldwijd verzonden.


De stad is vanouds een belangrijke handelsplaats aan de zijderoute. Sfeervol Oosters patroon met oa bloemen in de tinten roze en donkerblauw. Reconstructie Herkomstgeschiedenis. Weet u meer over dit kunstwerk?


Elk handgemaakt tapijt is een echte kunstwerk. In het decor worden medaillons en ornament herati gebruikt. Op het tapijt zijn er meestal drie randjes: breed in het midden en twee smalle aan de zijkanten. Ze heet beveiligingsstrips. Er zijn ook medaillons in bloemmotieven.


Aan verlanglijst toevoegen loading. De manier van knopen en diversiteit in patronen maken dit kleed tot een unicum en benadrukken het authentieke en ambachtelijke karakter. Hamadan tapijten zijn goede .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts