maandag 22 september 2014

High wine amsterdam aanbieding

Restaurant Topkapi Amsterdam. Overdag eet je broodjes, maaltijdsalades en warme gerechten. Des avonds komen de internationale gerechten tevoorschijn, samen met de dagelijkse specials. Aan de Amstel bij Café Hesp: high beer of high wine voor 2-pers.


De high wine en high beer bestaan uit glazen bier of wijn per persoon in combinatie met sliders. In de zomer heeft het een .

Een pareltje aan de Zuidas . Wil je de volgende keer als eerste op de hoogte zijn van nieuwe aanbiedingen ? High Wine bij Wijnbar Paulus is helaas uitverkocht. High wine met borrelplateau voor personen. Zin om vanmiddag iets leuks, lekkers en spontaans te doen met vrien vriendin of collega? Sounds like a plan to us!


Het concept van high wine is simpel: het is net als een high tea, maar dan met wijn en (vaak) hartige hapjes. Na Amsterdam , Den Haag en Utrecht is Breda nu aan de beurt om deze heerlijke activiteit te mogen verwelkomen.

Naast de wijnen krijg je natuurlijk ook iets te eten. De wijnen zullen begeleid worden met smaakvolle huis geroosterde toast en Spaanse . Kop van Jut, AmsterdaBourgondische high beer met tapbieren óf high wine met glazen wijn inclusief borrelplank bij Kop van Jut vlak bij het Leidseplein in hartje Amsterdam. Win een high wine -veiling en geniet van verschillende hapjes en drankjes.


We zetten de leukste high wine plekjes voor je op een rij. Speciaal voor de échte liefhebber zochten we hotspots voor een high wine in Amsterdam op. Wijn, wie houdt er niet van? Geniet van verfijnde wijnen, speciale bieren of luxe bubbels geserveerd met een plateau met smakelijke bijpassende warme en koude hapjes. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse . U krijgt drie verschillende soorten wijnen te proeven onder het genot.


U bent elke dag welkom van 14. Helaas hebben wij op dit moment geen aanbiedingen voor hotels met een high tea of high wine arrangement. The Dylan gemaakt door TripAdvisor-leden. Kijk op onze site voor het gehele aanbod en geniet van je weekendje weg.


Heerlijke, zoete en hartige hapjes en alle tijd met en voor elkaar. Dat zijn de drie ingrediënten voor een High Tea. As I was preparing for a recent trip to Amsterdam , I did my usual pre-trip rounds of asking for restaurant recommendations from friends and mining relevant articles and blogs for ideas.

Surprisingly, the pickings came back very slim. Wijn en eetbar Paskamer is de perfecte plek voor jouw high wine moment. We hebben hiervoor een selectie gemaakt van onze mooiste wijn-spijscombinaties.


We serveren naar keuze drie of vier glazen wijn die begeleid worden door een aantal passende deelbare gerechtjes. Uiteraard geven we uitleg over de wijnen en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts