dinsdag 16 september 2014

Tegel discount

In onze toonzaal bieden wij u een ruime keuze aan wand-en vloertegels. Tevens hebben wij ook verschillende mozaiksoorten en natuursteen. Tegel - Discount onderscheidt zich van andere bedrijven door de zeer scherpe prijzen en onze service. Tegel Outlet in Baexem, tussen Roermond en Weert.


Een kop koffie en een persoonlijke adviseur staan voor je klaar.

Voor badkamers, sanitair en vloer- en wandtegels tegen outletprijzen bent u bij Tegel en Sanitair depot aan het juiste adres! Bezoek de website of kom langs in onze showroom. TegelMegaStore heeft een uitgebreid assortiment tegels en toebehoren.


TEGELOUTLET staat garant voor een constante evolutie en vernieuwing. Aangeboden tegen zeer scherpe prijzen en direct uit voorraad leverbaar. Nergens anders vind u zo´n goede prijs-kwaliteit verhouding!


Niet gevonden wat u zoekt?

Daarnaast hanteert Josefien Tielen veel vaste lage prijzen, onder andere voor vele soorten wand- en vloertegels. NL - Tegels - Badkamers - Tuintegels - Natuursteen. In deze winkel kochten mijn ouders wel eens een aantal vloeren en tegels. De winkel heeft een uitgebreid assortiment. Tegeldiscount is één der meest gekende tegelzaken van Limburg, met een rijke traditie van ruim jaar.


Wij zijn de scherpste tegel outlet van Nederland! Wij bieden u een ruim assortiment van verschillende soorten tegels aan. Doordat wij de tegels rechtstreeks inkopen vanuit de verschillende fabrieken in italië en spanje, kunnen wij de prijzen zeer scherp aanbieden. Soms wel tot van de werkelijke prijs. Lingen Keramiek (nabij Rotterdam en in Leiden) heeft maar liefst 2. Specialist op het gebied van tegels.


Er zijn nog geen ervaringen over Tegel Discount Oud Gastel. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review. Vestiging Tegel Discount Oud Gastel.


Bekijk alle contactgegevens, directieleden en financiële kerncijfers van Tegel Discount uit Beerse.

Of van alle andere bedrijven uit de sector Doe-het-zelfzaken. Installatiemateriaal bedrijf Tegel Discount uit Bergen Op Zoom. Contactgegevens van Tegel Discount ? Producten en Diensten in de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts