vrijdag 26 september 2014

Voordeur hout modern

Houten voordeuren : natuurlijk, sterk en uitstekende isolatiewaarden. Hout heeft van nature een sterke en warme uitstraling. Een hardhouten voordeur past in een moderne en klassieke stijl.


De voordeur is een belangrijk onderdeel van het huis. Het is het eerste aangezicht en bepalend voor de uitstraling van uw huis.

Denk hierbij aan een voordeur hout modern of aan een klassieke houten voordeur. Ruim assortiment uit voorraad en volop maatwerk mogelijkheden. Roosterdeuren, landelijke deuren en moderne deuren.


Onze voordeuren worden standaard voorzien van een witte of grijze grondverf. Een houten deur van Belisol past in een moderne en klassieke stijl. U heeft de keuze uit verschillende modellen, kiest u bijvoorbeeld voor een klassieke deur of heeft u toch liever een retro houten voordeur ? In onze moderne productlocatie in Groesbeek worden de houten buitendeuren onder continue kwaliteitsbewaking geproduceerd.

Hardhouten voordeur met isolatieglas. Een voordeur of achterdeur is meestal opgebouwd uit hardhout stijlen en dorpels en afgewerkt met een grondverf. Isolatieglas wordt apart verpakt meegeleverd en het glas wordt gemonteerd met glaslatten die met de buitendeuren worden meegeleverd.


Bovendien kun je kiezen uit diverse deurlijsten en deurbeslag. De Bruynzeel houten binnendeuren volgen de trend van het moment. De rest van de look bepaald u met de keuze van uw deur.


De rails is gemaakt van staal en ook bij intensief gebruikt blijft hij mooi en geruisloos functioneren. Dit past thuis in een landelijk of een modern interieur . Grotere maten op aanvraag mogelijk. Deze serie moderne voordeuren van Weekamp zijn uitgevoerd als TriComfort deur. Deze deur is voorzien van RVS-inleg aan de buitenzijde. Bent u op zoek naar een voordeur van hout ? Bij Haverkamp vindt u een ruim aanbod.


De deuren zijn in vele soorten en stijlen beschikbaar. De meeste klassieke voordeuren en tijdloze voordeuren zijn houten voordeuren. Pvc, aluminium of houten voordeuren.

Moderne voordeuren zijn vaak niet van massief merbau gemaakt maar van Multiplex . Voordeur , van modern tot klassiek, facet of getrapte deurpanelen, glas. Ontdek de mogelijkheden en ontwerp je eigen voordeur. Bekijk gerealiseerde projecten in overzicht en de vakmensen.


De natuurlijke en authentieke uitstraling van hout doet nog veel mensen kiezen voor een voordeur vervaardigd uit dit materiaal. Dit zorgt voor een aangenaam en modern accent en het vergroot de natuurlijke lichtinval, wat de woning meteen een stuk levendiger maakt. Bij de keuze voor het glas is . Kunststof, aluminium of houten voordeuren. Allereerst moet een houten deur bij je huis passen, bij het karakter dat het huis heeft.


Maar in feite is er zoveel mogelijk met hout dat je voor ieder huis wel een houten deur kan bedenken. Van oud tot ultra modern. Hout is een natuurlijk product, dus als dat je aanspreekt is dat zeker een van de redenen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts