woensdag 17 september 2014

Largo woood

De tafel is basic, robuust en geeft een warme uitstraling. Door toepassing van metalen hoekplaten aan de onderkant van . De eettafel Largo is behandeld met een speciale (zwarte) 2-componenten olie, die zeer slijtvast en water-en hittebestendig. Maar de Largo tafel is ook uitermate geschikt om aan te werken of voor de kids om aan te knutselen of huiswerk te maken.


Hij heeft stevige blokpoten, waardoor hij erg standvastig staat.

Combineer met een kleurrijke stoel voor een moderne look. Verkrijgbaar in verschillende formaten en drie . Eettafels gebruiken we niet meer alleen om aan te eten. We leven, werken en spelen aan tafel. Aan dit exemplaar is genoeg plek voor al die functies én voor familie en vrienden.


Deze massief eiken eettafel Largo in de k. De eetkamertafel is volledig vervaardigd van onbehandeld blank massief eiken, waardoor deze een warme uitstraling geeft aan de eetkamer. We adviseren de tafel te behandelen .

Deze eetkamertafel is gemaakt van massief eikenhout in de kleur zwart. Het heeft een behandeling ondergaan waardoor het water- en hittebestendig is. Afmeting (hxbxd): 78x180xcm . Deze prachtige eettafel van woood haalt zijn mooie uitstraling uit het strakke en eenvoudige design. Werken, eten, spelen zijn enkele van de mogelijke functies. Daarvoor biedt deze tafel meer dan voldoende ruimte.


Woood Largo Serie koopt u bij LiL. Koop of Verkoop woood largo op Marktplaats. Uit voorraad leverbaar en dagen bedenktij.


Het is gemaakt van eikenhout en heeft een neutrale kleur die heel makkelijk te combineren is met je andere interieurobjecten. Dit bankje is handig te gebruiken in de hal, woonkamer, op het terras of in combinatie met een eiken eettafel. Topservice, klanttevredenheid!


Schrijf de eerste review over dit product. Tafels worden niet op zaterdag of zondag bezorgd. WOOOD - Eettafel Largo Eiken Fumed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts