maandag 29 september 2014

Plisse hor

Een plissé hordeur is de ideale oplossing om bijtende en stekende insecten buiten te houden. Deze hordeur is een innovatief ontwerp. Stel uw raam plissé hor op maat eenvoudig samen.


De hordeur is gemaakt van aluminium en hierdoor bestand tegen . Bezoek onze showrooms in Breda, Hoofddorp of Purmerend.

Houd vliegen en insecten buiten de deur in het warme weer! De beste kwaliteit plissé hordeuren op maat voor de laagste prijs, en snel in huis. Laagste prijs, razendsnel in huis.


Plissé hordeuren op maat. Past de hordeur toch niet? Wij ruilen maatwerk gewoon om. De originele plisse hordeur het voordelig online bestellen. Vind plisse hordeur op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Een hordeur houdt vliegen en insecten tegen. Hordeur schuifpui, magnetische hordeur , horgaas en hordeur plissé. Koop een deurhor bij GAMMA online. Bent u op zoek naar een plisse hordeur ? De opvallendste eigenschap van de Unilux plissé hordeur is dat het horgaas niet oprolt maar opvouwt.


Het plissegaas van de Unilux plisse hordeur vindt zijn oorsprong in Japen en combineert de Japanse vouwwijze met Hollandse inventiviteit. Het duurzame horgaas van de plisse hordeur is speciaal ontwikkeld om het te . Kies voor een decoratieve plisséhor voor deuren, standaard of juist of maat gemaakt. Het systeem is geschikt om zowel in als op het kozijn geplaatst te worden en is daarom geschikt voor naar deuren met naar binnen of buiten draaiende deuren, dubbele openslaande deuren . Het bijzondere plissé gevouwen gaas van deze plisse hordeur geeft een extra dimensie aan uw interieur. De lage geleidingsrail op de drempel (slechts mm) biedt u veel comfort.


Dit is een plissé uit de Plus-serie hordeuren en raamhorren van Bruynzeel. Deze plisséheeft een vaste breedte van 100cm en een vaste hoogte van 209. De slanke, elegante oplossing tegen insecten. Bruynzeel biedt passende horren voor alle soorten ramen en deuren.


Het gevouwen gaas is duidelijk zichtbaar en de hordeuren zijn zeer kind- en rolstoelvriendelijk.

Het kan u zelfs beschermen tegen pollen, wat erg prettig is als u bijvoorbeeld last heeft van hooikoorts. Maar, een hor moet u niet in de weg gaan zitten. Als u ramen heeft in afwijkende maten, kan het lastig zijn om de juiste hor.


Horren voor elke deur en elk raam op maat gemaaktVan Gemert Dordrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts