donderdag 18 september 2014

Trapbordes

Wanneer een trap onderbroken wordt door één of meerdere bordessen, wordt de trap een bordestrap genoemd. Artikel geeft de afmetingseisen voor een trapbordes. Dit betekent dat in ieder geval aan de bovenzijde van een voorgeschreven trap een vloer moet zijn die aansluit over de volle breedte van de trap en een diepte ( loopafstand) heeft van ten minste m. Een bordes kan ook worden gebruikt om.


Trap-, bordes - en werkplatformsysteem.

ITAS trap-, werkplatform- en leuningsysteem. Trapleuning maken met het ITAS-systeem. De buizen zijn op maat gemaakt waardoor . Koop of Verkoop trap bordes op Marktplaats.


Vind trap bordes op Marktplaats. Een trap als bedoeld in artikel 2. Voor iedereen een voordeel.

Er zijn geen puzzelwoorden gevonden voor ` Trapbordes `. In de rechterkolom, bij `Ook in de database` staan wellicht ruimere omschrijvingen. Tijdens het typen van een woord zie je welke omschrijvingen we hebben. Weet je een puzzelwoord bij de omschrijving ` trapbordes `? Geen resultaten gevonden in de encyclopedie.


Dit geldt niet voor een trap. Als het trapbordes echter wordt beschouwd als vloer van een gemeenschappelijke verkeersruimte, geldt dit wel voor het bordes. De breedte-eis van m voor trappen in een woongebouw ( punt b) is gesteld omdat voor woonfuncties geen verdere eisen aan de capaciteit. Vers van de pers, zojuist afgerond bij een zeer tevreden klant!


Wij hebben zojuist een nieuw project afgerond : een nieuwe trap met bordes, speciaal op maat maken en daarna netjes inbouwen. Onze klant was zeer tevreden en eerlijk is eerlijk : is het niet een plaatje? Denk hierbij aan een trapunit, schakelunit, vedriepingstrap of zelfs een bordes. Speciaal ontworpen voor industrieel gebruik.


Huur nu makkelijk online. VGS, Warenwet en TUV-GS goedgekeurd. Met gereedschapbak en gelaste verbindingen.

Toelichting op artikel 2. Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts