dinsdag 30 september 2014

Wandtegel lichtgrijs

Sanitairwinkel is dé specialist in wandtegels met een groot assortiment grijze wandtegels. Scherpe prijzen en een uitstekende service! Wandtegels nu bij HORNBACH kopen! Geschikt voor de badkamer. Superstrakke wandtegels, volledig maatvast beschikbaar in meerdere kleuren en zowel glanzend als mat .

Op zoek naar een mooie en stevige wandtegel ? Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Ruime collectie tegels tegen scherpe prijzen. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Bekijk direct ons online assortiment.


Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Zoveel aanbieders met evenzoveel advertenties.

Maar er is maar één tegeloutlet waar het blijvend goedkoop is: tegels in huis ! Gemiddeld geven wij korting weg over alle vloertegels, wandtegels en mozaiek. En dat op alleen maar 1e keus tegels , nooit een. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Lichte wandtegels met bijpassende donkere vloertegels.


Variërende dessins in satijnmat oppervlak in verschillende formaten. Nu ook als wandtegel in 15xen 15x20. Klein formaat wandtegel , 10x1 met een getrommelde oppervlakte structuur.


Geeft een rustikale uitstraling op de betegelde wand. Ideaal voor rustieke keukens en ruimtes met een specifiek en opvallend kakrakter. Deze tegels zijn leverbaar in verschillen. Alle wandtegels van Mosa zijn twee maal gebakken of gebrand voor een hoogwaardige glazuurlaag met een glanzend . Bent u op zoek naar wandtegels van alleen de beste kwaliteit voor de scherpste prijs?


Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… Ben jij ook elk moment van de dag op zoek naar een spiegel om jezelf te checken? Verwerk de PentaMirror dan in jouw modulaire wandsysteem van Valence en verlies jezelf geen moment uit het oog!

De PentaMirror is zilverkleurig en gemaakt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts