vrijdag 19 september 2014

Ambiance terrasoverkapping prijs

Naast keuze uit tal van luxe opties en een dak van polycarbonaat of glas kan de constructie visueel op meerdere manieren worden uitgevoerd. Opties worden apart geoffreerd. Buitenproducten Binnenproducten.


Vraag een prijsindicatie aan. Dankzij een sterke aluminium constructie die uitvoerbaar is in verschillende dakvormen, te voorzien is van bijna elke denkbare optie die je nog langer van het buitenleven laat genieten, keuze biedt uit glazen of polycarbonaat dakplaten én je laat kiezen uit ruim 2RAL-kleuren en structuurlakken (zonder meerprijs ) vormt . Met een terrasoverkapping kun je niet alleen lekker lang buiten zitten, je vergroot ook meteen je woonruimte op een stijlvolle manier.

Ook het schuifdak is uit te rusten met diverse glaswanden, screens, serrezonwering, verlichting etc. De solide aluminium constructie maakt het mogelijk diverse luxe opties zoals zonwering, verlichting en terrasverwarming aan te terrasoverkapping toe te voegen. Deze basisoverkapping van Ambiance wordt voorzien van lichte kunststof dakplaten.


Hierdoor kan de constructie lichter uitgevoerd worden en voldoet het dak toch aan de normen voor sneeuwbelasting. Doordat de terrasoverkapping is uitgevoerd met een glazen dak blijft het echte buitengevoel behouden. Vroeg in het voorjaar geniet je onder het dak al lekke van de eerste zonnestralen. Creëer een extra buitenkamer die je naar wens kunt inrichten en maak het af met onze accessoires.


Zet je terrasverwarming aan, schakel de verlichting. Terrasoverkapping POLYCARBONAAT 6.

Dan is een terrasoverkapping van tuinmaximaal een goede. Geniet u graag van uw tuin? Indien u glazen schuifwanden van tuinmaximaal onder uw terrasoverkapping plaatst, kunt u het hele . Heerlijk genieten van het Hollandse.


Klassieke of moderne uitstraling? Zijwanden of volledig open? Persoonlijke wensen, smaak en gebruiksdoeleinde zijn belangrijke factoren in de . Tuinkamer Ambiance met zonwering, glazen wanden, verlichting en verwarming.


Zonwering onder of boven het dak? De tuinkamer is uitgevoerd als een terrasoverkapping met een glazen een glazen dak dit blijft helder hierdoor blijft het echte buitengevoel behouden. Atijdt van de tuin genieten of het nu voorjaar, zomer, herfst of winter is. Tijdens deze zevendaagse show tonen wij u alle trends op het gebied van terrasoverkappingen en het ultieme buitenleven. Ambiance streeft naar een dealernetwerk met landelijke dekking.


Op dit moment zijn er nog enkele . Good Design Award voor Sottezza II en weasy. Tevens kunnen we uit onze grote voorraad veel materiaal leveren tegen scherpe prijzen voor particulier en professional die op zoek is naar materiaal voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts