donderdag 25 september 2014

Polycarbonaat aluminium profielen

Voor het maken van een overkapping, carport, afdak of een geïsoleerde serre. Zeker het bouwen van een veranda met polycarbonaat platen is fantastisch. Van Viegen verkoopt alle bijbehorende producten voor een compleet dak.


Wij bieden een groot assortiment aan polycarbonaat platen en profielen. Hiermee kunt u zelf gemakkelijk een veranda met polycarbonaat platen of met glas monteren.

De aluminium glasprofielen zijn . Met onze profielen heeft u de vrije hand in het ontwerpen en monteren. Voor iedere toepassing en elk budget is er een profielsysteem. Veranda of terrasoverkapping in hout of aluminium met gelaagd glas of polycarbonaat platen. Als bouwpakket geleverd . Profielen voor montage van de polycarbonaat mm platen, eenvoudig zelf een overkapping maken met onze handige aluminium hulp profielen.


Koepels, dakkoepels, lichtplaten. Deze bestaan uit polycarbonaat platen en aluminium profielen.

Het is mogelijk om kleinere hoeveelheden af te nemen. Afhankelijk van de onderconstructie kan er gekozen worden voor een oplegrubber, aluminium onderprofiel en afdekprofiel of een geheel aluminium profiel welke zelfdragend is tot meter. VERANDA SETS PROFIELEN 1. NIET- ZELFDRAGENDE ALUMINIUM DRAAGPROFIELEN voor SDP platen (acrylaat en polycarbonaat ) van 10mm en 16mm dikte en te plaatsen op een houten of metalen draagstructuur. Het dak van deze carport heeft een gebogen structuur van aluminium profielen gevuld met polycarbonaat van mm dik ( helder of opaal ). De maximum afmetingen zijn in de lengte onbeperkt mits extra steunpalen en de breedte kan gaan tot max.


Voor onderdelen om zelf een overkapping te maken op een bestaande of nieuwe pergola kunt u terecht bij Aluparts. Aluminium carport met gebogen polycarbonaat. UAOpvulprofiel voor ALLTOPR platen met aangepaste breedte. Spring naar Polycarbonaatplaten - Polycarbonaatplaten.


Tienwandig Polycarbonaat. U- profiel aluminium geanodiseerd mat 1m 10xmm. Gelieve je zoekresultaten te verfijnen.


Toon de volgende resultaten . Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Bescherm de hoeken van uw tegelwerk met dit profiel. Het is geschikt voor tegels met een dikte van maximaal 6mm.

Het kunststof profiel is vochtbestendig. Het onder- en zijkant profiel wordt gekozen op basis van de noodzakelijke vrije overspanning. Voor de afdekkap bestaat de optie van een EPDM rubber of een aluminium sluitlat. Met deze profielen kan een raamwerk worden gemaakt van 4mm dikke Plexiglas of Polycarbonaat platen. Door de verschillende profielen heeft u veel mogelijkheden.


Een polycarbonaat (PC) is een thermoplastisch polymeer waarbij de monomeren verbonden zijn door een carbonaatbinding. Polycarbonaat is een stevig, hard en helder transparant materiaal dat in tegenstelling tot de meeste andere kunststoffen hoge temperaturen aankan. Lichtstraten brengen vooral in industriële gebouwen het natuurlijke daglicht binnen.


Onze lichtstraten zijn verkrijgbaar in aluminium en polycarbonaat of in zelfdragend polyester. Download hier onze volledige tarieflijst van lichtstraten in polyester. Wil je een glazen overkapping, glazen lichtstraat, polycarbonaat overkapping, of een serredak maken dan is Glasprofielen.


Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp zelf je lichtstraat of terrasoverkapping. Gebruik onze aluminium profielen om het dak eenvoudig . Hier uw zelfbouw verandadak samenstellen, de aluminium tussen en zijligger leveren wij standaard met rubber en een witte pvc kliklijst voorzien van een silicone rubber dat zorgt voor een waterdichte aansluiting en een strak uiterlijk, eventueel zijn de onderdelen ook los te verkrijgen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts