maandag 29 september 2014

Horren unilux

Unilux maakt horren en zonwering. Wij ontwikkelen en fabriceren horren in onze Nederlandse fabriek, daarmee ben je gegarandeerd van topkwaliteit. Ongeacht de maten van je kozijnen of het type deuren of ramen. Zelf meten en monteren, of installatie door een lokale expert.


Juist daarom geven we jaar garantie.

Alle producten zijn maatwerk, maar toch . Ventileren: gezonde noodzaak. Geen voorkeursdealer geselecteerd. Je kunt heel eenvoudig een afpraak plannen met een dealer bij jou in de buurt.


De horren van Markant zonwering bieden voor iedere deur of raam een perfecte oplossing op maat om insecten buiten te houden. Dit horrengaas geeft perfect doorzicht. Solide, betrouwbaar en duurzaam zijn termen die passen bij onze vaste horsystemen.

Dankzij de stevige profielen en de inwendige verbindingen zijn onze vaste horren stevig en solide geconstrueerd en is elke vaste hor. Scherpgeprijsde horren van een goede kwaliteit. Voor een vast hor , een . De van oorsprong Japanse plisséhordeur is een ongekend succes. Daarnaast is de Plisséfit ook in te korten.


Vincent Zonwering, uw horren en hordeuren specialist! Goedkoop online op maat te bestellen. Snelle levering of afhalen in Hoogeveen. DUBBELE PLISSE HORDEUR UNILUX SAMENSTELLEN.


Door het gevouwen gaas heeft de plissé hordeur een luxe en moderne uitstraling, die bij vrijwel . Het zwarte gaas van deze hor reflecteerd niet, zodat uw uitzicht slechts minimaal wordt gehinderd. Het gevouwen gaas blijft netjes op zijn plaats zitten en sluit het raam goed af. Plissé hordeuren, vaste horren , inzet horren op maat gemaakt en geplaatst.


See more ideas about Picture frame, Ramen and Kitchen ideas. Vind unilux hor op Marktplaats.

Ooit voorzichtig gestart met de Plissédeur, maar inmiddels ook niet meer weg te denken voor de ramen. De echte Plisséhorren worden gefabriceerd volgens het Japanse origineel en kenmerken zich door de perfecte kwaliteit. Wij kijken allemaal uit naar de zomer, op de insecten zitten we alleen niet te wachten.


Wij bieden rolhordeuren, plissé hordeuren, schuifhordeuren en vaste hordeuren. Als het buiten aangenaam weer is zetten we onze ramen en deuren open om te luchten. Een heerlijke bries zorgt dan voor frisse lucht en verkoeling, maar hoe vaak werd u al niet geplaagd door ongedierte zoals wespen, vliegen of muggen. Dit ongedierte houden we liever buiten de deur.


Doordat we alle processen van productontwikkeling tot levering zelf beheersen kunnen we de beste maatwerk horren leve- ren. En kunnen we snel services afwikkelen in onze fabriek, zeker niet onbelangrijk bij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts