maandag 22 september 2014

Website eisen

Waar een ontwerp vroeger vooral mooi moest zijn, is het tegenwoordig veel belangrijker dat het gebruikersvriendelijk is. We omhelzen minimalistische ontwerpen. Schaduwen, verloopjes en omrande kaders behoren echt tot het verleden.


Dit maakt het voor bezoekers eenvoudiger om door jouw website te . Verkoop je aan consumenten, dan zijn andere zaken belangrijker dan wanneer je een virtuele etalage hebt.

Toch zijn een paar punten voor alle websites van belang. Voldoet jouw website aan de nieuwste eisen ? Als je een nieuwe website gaat bouwen, dan wil je natuurlijk dat het eindresultaat zo sterk mogelijk wordt. Je wilt er je winst uithalen, op welke manier dan ook.


Een succesvolle website en een matige website verschillen op meerdere punten. Het is dus van belang dat je zélf duidelijk maakt aan welke eisen jouw nieuwe website minimaal moet voldoen. Hieronder volgen twaalf dingen die je .

De juridische eisen waaraan een goede website moet voldoen is wel het laatste waar een ondernemer aan denkt. Daar komt ook nog eens bij dat er maar weinig ondernemers zijn die zich realiseren dat er überhaupt juridische eisen worden gesteld aan een website. Jammer, want websites die niet . Wettelijke eisen website. Als een ondernemer een website start dan wordt er veelal niet gedacht aan de wettelijke eisen waaraan een website moet voldoen.


Iedere (zakelijke) website moet namelijk aan een aantal wettelijke eisen voldoen. Tijden veranderen en nu zijn we allemaal webbouwers (en fotografen;). Je moet je dus zélf goed informeren over waar je op moet letten bij een website.


Zo weet jij waar je op moet letten en kun je hier actie op ondernemen. Hoe vindbaar is jouw website eigenlijk? Ontwikkelingen gaan razendsnel! Hoe websites eruit zien en hoe ze technisch werken, daarin is de afgelopen jaren ve.


Heb je een goede website ? Deze checklist van punten geeft antwoord. Waar voldoet een goede website aan? Loyals noemt de eisen aan design waarmee een website een bezoeker vasthoudt en verleidt.

Gebruik dan de SEO checklist hieronder. In je enthousiasme om je bedrijf zo goed mogelijk uit de verf te laten komen, vergeet je soms bijna dat een bedrijfswebsite ook aan juridische eisen moet voldoen. Zeker weten dat jouw website aan alle regels voldoet?


Iedere website is weer anders, maar alle websites moeten wel aan bepaalde eisen voldoen om van hoge kwaliteit te zijn. Websites zijn er in allerlei soorten en maten. Ben jij benieuwd welke eisen dit zijn, zodat je jouw nieuwe website helemaal aan deze eisen kunt laten voldoen? In dit artikel lees je welke dat zijn. Juridische eisen voor de inrichting van een website.


Coen Drion en Otto Sleeking 1. Voor het aanbieden van producten en diensten valt het internet niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Sinds jaren groeit de markt voor online transacties in razend tempo. Een belangrijk deel van die transacties . Dan kies je voor dotsolutions. Wij hebben hier onze corebusiness van gemaakt, dus een website maken is voor ons geen enkel probleem!


Wij bouwen elke website op maat! Een professionele website voldoet aan de volgende eisen : Goed vindbaar in zoekmachines . Wat is nu eigenlijk een goede website ? Aan welke wettelijke eisen moeten een website voldoen? Dat is toch wel de belangrijkste vraag in ons vakgebied. Bij deze daarom de eigenschappen van een goede website.


Meerderheid zorgsites onbeveiligd: privacy-autoriteit dreigt met boetes”, zo luidt het artikel van de NOS. Wil je weten of jij een medische website hebt en aan welke privacy- eisen je dan moet voldoen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts