woensdag 24 september 2014

Vloerveer taatsdeur

De BTS is speciaal op de bewegingsprocessen van pendeldeuren afgestemd en kan probleemloos aan individuele eisen worden aangepast. Bijzonder gunstig is de geringe inbouwdiepte van slechts mm. De vloerveer is bijzonder geschikt voor toepassing op aluminiumdeuren en gehard glazen deuren.


De taatsdeur is het summum op het gebied van architectuur en esthetiek. FritsJurgens maakt het perfecte scharnier voor de perfecte deur.

De draaipunten bevinden zich aan de boven- en onderkant van de deur. Wanneer een vloerpot of vloerveer wordt gebruikt als . Deze hydraulische vloerveren zijn ontworpen om de deur, nadat deze handmatig is geopen automatisch te sluiten. De vloerveren worden in de vloer geplaatst waardoor ze optisch nagenoeg onzichtbaar zijn. Deze elektro-hydraulische vloerveren zijn ontworpen om een deur bij brand automatisch te sluiten. Dat kan bijvoorbeeld via een brandmeldinstallatie, afstandsbediening of paniekknop.


Mocht uw vloer afgewerkt zijn of op een andere manier de mogelijkheid ontbreken een sparing in de vloer te maken, is het ook mogelijk de vloerveer in de deur weg te werken.

Alle modellen zijn voorzien van een openhoudfunctie wat inhoudt als de deur meer dan 80˚ wordt geopend deze in die positie blijft . Dit maakt de deur wat duurder, maar bespaard u de kosten van hak-, breek-, en sloopwerk. Wij leveren diverse merken vloerveren zoals Dorma en . Innovatieve taatsdeuren , zonder inbouwdelen in de vloer. Maatwerk met ruime keuze aan mogelijkheden en afwerkingen. Bij brand en rook ontwikkeling kan de deur afgesloten worden om vluchtroutes vrij te houden of juist te helpen bij de mensen veilig naar buiten loodsen. De vloerpot als draaipunt geeft dus de mogelijkheid dat . Glazen taatsdeur Lars is een glazen deur die je in een kozijnloze doorgang kan plaatsen.


Bij een taatsdeur in uw woonkamer of kantoor, heeft u geen kozijnwerk nodig. Bij een glazen taatsdeur ligt het draaipunt onder en boven de deur. Hierdoor heeft u een maximale glasbeleving.


Anyway Doors pivoterende deuren op maat zonder vloerveer of inbouwelementen De gloednieuwe pivoterende scharnieren van Anyway zijn specifiek ontwikkeld. In tegenstelling tot klassieke oplossing zijn de taatsdeuren van Anyway steeds voorzien van een al dan niet zichtbare omlijsting in geanodiseerd aluminium. De bevestiging van de glazen taatsdeuren gebeurt zonder vloerveer of inbouwelementen in de vloer.


Het taats systeem kan dus zowel in nieuwbouw als verbouwing toegepast worden, ongeacht de vloeropbouw. De montage gebeurt middels een compact inox stuk bovenop de vloer, met een minimale .

Het unica scharnier heeft de identieke werking als de deur op vloerveer en lijkt op het eerste zicht ook hetzelfde, toch is er een groot verschil. Het Unica systeem heeft geen uitsparing nodig in de vloer enkel kleine boorgaten, zo wordt dit systeem vaak gebruikt bij woningen waar er vloerverwarming . Stalen taatsdeur zonder vloerveer , volledig op maat gemaakt door Anyway Doors. De vloerveer TS 5NV F is bedoeld voor gebruik voor visueel onopvallend gebruik bij zware tot max. Met de taatsdeuren van Anyway kiest u voor een moderne oplossing zonder inbouwelementen in de vloer of plafond! Met de verschillende taatsdeur oplossingen creĆ«ert u moeiteloos een design statement in uw interieur.


De nieuwe taatsscharnieren beschikken standaard over een ingebouwde hightech . Voor aanslagdeuren tot max. De DICTATOR vloerveer WAB 1en 1SS zijn uitermate geschikt voor toepassing op zware toegangs- deuren zoals kerkdeuren, musea en deuren in openbare gebouwen, postkantoren, stations e. De jarenlange ervaring in de . Ontbrekend: taatsdeur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts