donderdag 18 september 2014

Groepenkast met aardlekschakelaar

Wat is een aardlekschakelaar ? Waarom is deze belangrijk? In de praktijk kwam je in groepenkasten vaak tegen dat een vierpolige aardlekschakelaar een aantal tweepolig eindgroepen beveiligde die netjes over de fase waren verdeeld. Omdat een vierpolige aardlekschakelaar in deze situatie . Aardlekschakelaars zoals het niet hoort.


Bestel online uw aardlekschakelaar in onze webshop.

Alle prijzen zijn inclusief btw. U krijgt van ons jaar garantie. Vind groepenkast aardlek op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Een goed functionerende aardlekschakelaar is een onmisbaar component in iedere groepenkast.


Eaton groepenkast uitbreidingsverdeler met aardlekschakelaar en fornuisgroep bestellen in onze webwinkel GroepenkastCompleet. Een aardlekschakelaar van het met Eaton Holec bij de voordelige Eaton Holec groepenkast specialist van Nederland GroepenkastCompleet. Het eerste wat u altijd moet doen als u zelf de aardlek wilt vervangen is de elektriciteit uitdoen.

Dit kunt u doen door de hoofdschakelaar in de meterkast uit te zetten. Bij het laten aansluiten van een groepenkast of het vervangen van een aardlekautomaat in uw woning moet u er altijd opletten dat er geen . Spring naar De aardlekschakelaar springt uit en u krijgt hem niet meer in. Als de aardlekschakelaar spontaan uitschakelt dient u eerst te kijken waarom dit gebeurt. Vaak is het een kleinigheid zoals een koffiezet apparaat dat overgelopen is of een waterkoker die overkookt.


Dan de betreffende stekker uit het . Klik de nieuwe zekering voor de extra groep in de kunststof richel van de groepenkast. Elektra of stroomstoring? Sluit de onderste polen van de zekering aan op de polen die zich aan de bovenzijde van de reeds aanwezige aardlekschakelaar bevinden. Gebruik hiervoor het dikke 6mminstallatiedraad. De bruine draad (L) gaat van de . Kort samengevat : In woonhuizen moeten bij het vervangen, uitbreiden of aanpassen van de groepenkast alle groepen verplicht worden beveiligd door een aardlekschakelaar.


In mijn recent gekocht huis de groepenkast geinspecteerd. Omdat er een nieuwe keuken wordt geplaatst moeten er automaten worden bijgeplaatst met daarvoor. U breidt uw woning of bedrijfspand uit, of gaat gebruik maken van nieuwe apparatuur die extra stroomgroepen vereisen.


Uw huidige aardlekschakelaar is kapot . Groepen achter eerste aardlekschakelaar , groepen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts