maandag 29 september 2014

Osmo hardwax olie verkooppunten

Liter, Maak uw keuze), Speciaal afgestemd voor houten vloeren… Meer. Nieuwprijs € 3per bus dus graag een goed bod. Indien het hout alvorens in de kleurolie van Osmo gezet is, is laag voldoende. U behoudt dan de kleur van de gekozen kleurolie. Indien u de olie gebracht als onderhoudslaag is laag voldoende.


U dient dan de vloer alvorens goed te ontvetten.

Kleurloos hardwaxolie is in twee varianten verkrijgbaar. Naast dat uw houten vloer beschermd is, heeft u ook nog een uitgebreide keuze in de afwerking van de lak, olie of wax. Osmo producten staan al jarenlang bekend om de buitengewoon goede kwaliteit. Of het nou gaat om het afwerken, reinigen, herstellen of onderhouden van een houten vloer, het.


Een evenement, nieuws of een activiteitenkalender? Voor zowel binnen als buiten. U vindt het allemaal op handelsgids. Osmo Nederland BV - Onderhoud voor houten vloeren.


Prijs per stuk: € 2incl.

Er zijn geen resultaten beschikbaar. RUE DE LA GENDARMERIE 93. Handige informatie over Osmo , de producent van de vermaarde Osmo Hardwaxolie , geschikt voor parket, laminaat en andere houten vloeren. Met de OSMO houtbeschermings producten behouden de vloeren en meubelen hun natuurlijke uitstraling en zijn toch slijtvast en bestand tegen water en vervuiling.


Hardwax Olie is een product wat zich gemakkelijk laat verwerken en geeft snel een vuil- en waterafstotend oppervlak. Osmo hardwax is het ideale product om hout te beschermen tegen vuil en vocht. Bekijk ons aanbod Hardwax olie hier. Met de hardwax olie van Osmo speelt u altijd op zeker, want Osmo is een erkend kwaliteitsmerk voor houten vloeren en hun kleur.


Met Osmo beschermd u uw hout en verlengd de levensduur. Wordt ook gebruikt om de kleur olien af te werken. Osmo Hardwax - olie bestaat uit een alkydolie, gemaakt uit natuurlijke niet-drogende olie, plantenwas, parrafines, droogmiddel en aromaatarme terpentine. Vanuit verfchemisch oogpunt is het een lak, met een. HORNBACH Hardwaxolie l nu bij HORNBACH online kopen!


Osmo Producten Wij van DH parket zijn leverancier van alle. Info over osmo olie verkooppunten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts