maandag 22 september 2014

Polyethyleen platen

Het materiaal is bikkelhard en laat zich toch goed bewerken met reguliere gereedschappen. Bovendien heeft de stof een breed toepassingsgebied: van enorme afdek- kappen tot . Polyetheen is populair bij machinebouwers. De webshop voor kunststof, plaat , staf, buis en eindproduct.


Het betreft hier massieve platen, geen geschuimde, die door en door gekleurd zijn en voldoen aan de wettelijke RoHS- richtlijnen van de Europese Unie. PE platen bezitten een hoge krasgevoeligheid.

Kunststof platen nu bij HORNBACH kopen! HMPE hoogmoleculair polyethyleen plaat - Platen - Assortiment - Vink. HDPE polyethyleen plaat - Platen - Assortiment - Vink. Neem nu contact op met NovoPlast!


Klik hier voor kunststof platen tegen de laagste prijs. Slipvast en kleurvast kunststof plaatmateriaal van kwalitatief hoogwaardig kunststof voor een degelijke prijs. Wij zijn erg sterk in maatwerk en advies!


De platen isoleren immers niet alleen warmte of koude maar ook geluid.

Wie de doorstroming van geluiden vanuit een andere ruimte wil vermijden, doet er daarom goed aan te kiezen voor PE isolatieplaten. Hard polyethyleen behoort tot de groep van de polyolefinen. Let op: PE is krasgevoelig en uitsluitend bedoeld voor industriële toepassingen. Ekon levert een groot assortiment plaat en ban gemaakt uit PE of PP, zowel virgin als regeneraat voor de meest uiteenlopende toepassingen. Gerecyclede pe platen zwart.


U vindt ruime keuzes aan diktes en kleuren in elk productengamma. In dit gamma vindt u ook plastic platen , uit verschillende materies. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!


Indupack heeft een gamma van sterke maar relatief goedkope kunststof platen vervaardigd uit gerecycleerde PolyEthyleen ( PE ). Deze zwarte kunststof platen zijn uitermate geschikt voor buitentoepassingen. Een zijde is glanzend en een zijde is meer mat. Er zijn vele soorten slijtplaat op de markt verkrijgbaar.


De meest bekende in de industrie zijn polyethyleen platen en polyurethaan platen. In de infographic hieronder ziet u in één oogopslag welke slijtplaat de topper is. Welke plaat is het meest slijtvast? En welke plaat kan het gemakkelijkst worden geïnstalleerd?


De beste slijtplaten in de industrie zijn polyethyleen platen en polyurethaan platen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts