dinsdag 30 september 2014

Vloer lakken

Een houten vloer lakken lastig? Het is eenvoudiger dan je denkt! Bij GAMMA vind je alles om deze klus zelf uit te voeren. In dit stappenplan lees je hoe je zelf met de Glitsa parket- en vloerlakken een professioneel eindresultaat kunt creƫren!


Voeg toe icoon Print Bekijk de benodigheden . Wil je je houten vloer in de lak zetten?

Qua uitstraling kunt u een laklaag vergelijken met een geoliede houten vloer. Olie trekt echter in een vloer terwijl een laklaag erop ligt en de vloer beter beschermt. Vooral de matte lakken behouden de natuurlijke en rustige uitstraling van de oorspronkelijke houten ondergrond. Wenst u meer glans dan kunt u een lak met . In deze video laten we stap voor stap zien hoe u een vloer moet kaal schuren en de vloer kunt lakken.


Instructievideo over het lakken van een houten vloer. We laten je in deze klusvideo zien hoe je deze op je vloer aanbrengt. KARWEI verkoopt vloerlak.

Voor houten vloeren, trappen en tafelbladen. Vloer lakken met TOPP kleurloze aflak. Mits goed uitgehard zeer slijtvast en afwasbaar. Houten vloer Super voordelig lakken. Jouw houten vloer lakken ? Geef je vloer een sterke toplaag zodat onderhouden ervan gemakkelijk wordt in de toekomst!


Wat is de beste afwerking voor de houten vloer ? De hardste vorm van bescherming van uw houten vloer is nog steeds het aanbrengen van een lak laag. De lak schermt de kale vloerplanken volledig af voor de invloeden van water en vuil. Aan een houten vloer in de lak hoeft u de komende jaren praktisch geen onderhoud te doen. Lak is bovendien de beste methode voor . Parket Onderhoud Service is al jaren expert in houten vloer lakken en parketvloeren.


Vraag nu vrijblijvend een offerte aan! Een gelakte vloer die enkel wordt gedweild en gestofzuigd kent een levensduur van tot jaar. Geen (noodzakelijk) tussentijds onderhoud.


De mogelijkheid om de vloer tussentijds te onderhouden kan door middel van polishen. Tegenwoordig zijn er zijde-mat, mat, extreem matte lak varianten die zelfs .

Speciaal voor drukbelopen ruimtes kunt u de 2-componenten lak Advanced 2-K gebruiken. Floor Paint is een dekkende, watergedragen vloerlak in de kleur wit. Gegarandeerd de mooiste vloer voor uw huis. Het renoveren van uw vloer is onze hobby.


Tijdens de gratis vloerinspectie op locatie beoordelen we de staat van de vloer en voorzien wij u van advies omtrent de juiste behandeling. Normaliter keer schuren en polijsten. U heeft de keuze uit lak , olie of hard-wax, welke ieder unieke eigenschappen hebben in uitstraling en onderhou graag komen wij daarom . Klopt het dat lak de hardste afwerking is ? Uw vloer schuren en lakken ? Als u kiest voor parketlak kiest u voor gemak.


Een lak vloer vraagt weinig onderhoud en is daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Er zijn verschillende uitvoeringen van lak mogelijk, de meeste klanten kiezen voor een matte lak. Maar u kunt ook kiezen uit half-glans of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts