dinsdag 23 september 2014

Velux dakraam mk06

Dit tuimelvenster is standaard leverbaar als wit afgelakt grenen kozijn GGL MKen als wit afgelakt onderhoudsarm kunststof kozijn GGU MK06. VELUX en LuXtra dakramen. Heeft u de voorkeur voor een traditioneel blank afgelakt grenen kozijn dan kan dat optioneel.


Een vluchtvenster met alle functionaliteiten van een normaal uitzettuimelvenster. In het dagelijks gebruik opent het raam tot 45°, maar in een noodsituatie kan het dakraam tot wel 67° openen, waardoor een vrije doorgang ontstaat van 70 .

Voorbereid op het plaatsen van Velux raamdecoratie. De bedieningsgreep doet ook dienst als . Dakraam breedte 78cm, hoogte 118cm. Bestel nu vóórdelig en snel bij INSTALLAND. Ervaringen van klanten op dakraampje. Wit, onderhoudsarm en handbediend tuimelvenster.


Deze dakramen beschikken over een met warmte behandelde houten kern.

Gootstuk EDW MKvoor individuele dakvensters in gegolfde dakmaterialen met maximale profielhoogte van 120mm. Noodzakelijk voor het plaatsen van dakramen. Het handboek beschrijft primair de verschillende aspecten van montagetechnieken m. Het geeft voorbeelden van de vele combinaties. Het GGL tuimelvenster van de nieuwe generatie.


De dakramen zijn volledig vervaardigd uit FSC gecertificeerd grenenhout en worden standaard wit afgelakt geleverd. Hiermee komt de nieuwe generat. Eenvoudig te monteren, eenvoudig te gebruiken. Je hebt hierdoor genoeg ruimte om direct bediening van uw dakraam te openen en te sluiten, ook al plaatst u er bijvoorbeeld een . De handgreep is even breed als het venster, waardoor je hem altijd makkelijk kunt openen en sluiten.


CK0 CK0 FK0 FK0 MK0 MK, MK0 MK1 MK1 PK0 PK06. Waarom zou u iets moeten missen? Vervangen door het MKformaat. Binnenafwerking in massief dennenhout. Het dakvenster draait voor u open.

Dit Velux dakraam krijgt u nu met maar liefst korting! Dakvensters bestellen van Velux GGL voor scherpe prijzen. Online velux dakvensters voor scherpe prijs bij Bouwbestel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts