woensdag 17 september 2014

Voortent predom

Te koop een torsie as van een predom caravan type 1nt , geremd. De caravan verkeerd in een zeer . Maximaal gewicht: 6kg. Slapen aantal slaapplaatsen: indeling: dubbele.


Mooie tent van obelink past mooi aan een predom n126. Nu vragen wij ons af welk soort voortent , liefst lichtgewicht en universeel, past bij onze caravan?

We beschikken wel over een luifel maar bij minder weer is dit niet voldoende. De dakmaten en de zijkanten zijn aangepast aan de vorm van de caravan. Door de nauwkeurig afgestemde kleuren ontstaat een mooi harmonisch geheel. Deze tenten zijn exclusief verkrijgbaar bij uw Predom dealer. Jos Vaanholt Caravans BV in Aalten is importeur van het merk Predom.


Predom caravans zijn lichte en compacte polyester caravans van Pools fabrikaat. U kunt op uw gemak een kijkje nemen en eventueel om. Deze website is met Jimdo gemaakt.


Predom te koop advertenties op Camperscaravans.

Kleur: Wit In nette staat verkerende Predom N 1met een bijna nieuwe Dorema voortent. Vrijstaande voortent voor kampeerbusjes en kleine campers met schuifdeur - Aanbouwhoogte: 1- 220cm - Diepte aansluitflap: 40cm - Lengte aansluitflap: 230cm - Aansluitflap voorzien van pees - Grondzeil met vaste kuip - Verplaatsbare voorwand met staldeur - Oprolbare zij-ingang aan de rechterzijde - Grote ramen . Originele Predom Caravan ! Wij verkopen deze caravan in opdracht van een klant die deze langere tijd in zijn prive museum heeft gehad. Het mooie aan deze caravan is dat hier geen aanhangerrijbe. De mogelijkheden en de innovaties in voortenten en luifels zijn de laatste jaren sterk toegenomen. Ook de behoeftes van de caravankampeerder zijn sterk veranderd in de loop der jaren.


De Predom is verder voorzien van dubbele ramen en een hefdak met muskietengaas. Muggen en andere stekende beesten blijven dus lekker buiten. En als je hem toch te krap vindt, koopje er gewoon een voortent bij. Voor mensen die uitgekeken zijn op kamperen met de caravan, is een tunneltent van Falco een goede keus! Te koop aangeboden onze mooie en zeer goed onderhouden caravan van het merk Predom , type N-126N.


Ook dan komt een oppompbare Karsten Tent uitstekend van pas, want die is ook verkrijgbaar als voortent voor ieder merk en type caravan. De tent wordt op maat gemaakt zodat deze altijd naadloos aansluit op jouw caravan. Bovendien is de voortent , net als een oppompbare Karsten . Optioneel worden een Truma-gaskachel, badkamer met Thetford-toilet en voortent of luifel aangeboden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts