maandag 20 november 2017

Raamhor profielen

Voor het zelf maken van uw inzethor gebruikt u inzethor profielen. Deze inzethor profielen worden gebruikt voor draai-kiepramen. U wilt uw eigen raamhorren en inzethorren maken?


Dan bent u hier bij Horrenbouw op de juiste pagina beland. Horrenbouw levert alle soorten profielen , alle soorten gaas en alle benodigde onderdelen welke u nodig heeft om uw eigen horren te maken. Wanneer u zelf horren wilt maken heeft u verschillende onderdelen .

Met meer dan 5klantrecensies en een zeer uitgebreid aanbod is Aluparts de webshop waar u moet zijn voor hor onderdelen. Denk hierbij aan aluminium profielen , koorden, horrengaas etc. Het Screenlite horprofiel aluminium wit 210cm is een lichtgewicht oplossing om insecten uit huis te weren. Tussen de profielen klemt u het horgaas, dat apart verkrijgbaar is, zodat het raamwerk volledig bedekt is. De op maat gemaakte hor plaatst u nu voor uw deur of raam om insecten te weren.


Is uw hor breder of langer . Zelf een hor maken voor ramen of deur? GAMMA heeft horrengaas, horgaas op rol en horprofielen.

Leg het gaas over het frame en duw het in het profiel met de inrolpees. Trek het gaas eerst in de lengte strak en dan in de breedte. De pees blijft achter in het profiel. Snijd deze af met een hobbymes.


Gebruik een metalen liniaal om beschadiging van . Om zelf een hor te maken, heb je diverse onderdelen nodig. Al deze onderdelen tref je online aan in het assortiment van Formido. Eventueel voor een dakraam is er ook een gaasnet te kiezen, zo kun je het dakraam prima openzetten en . Op de slaapkamer van mijn dochter heb ik een hor gemaakt voor het raam tegen de muggen. Ik heb bij de bouwmarkt daarvoor losse profielen gekocht, horgaas en bevestigingsmateriaal.


Je hebt ook profielen die kunnen scharnieren en zelfs als een rolgordijn. Maar omdat het verduistering rolgordijn strak . Het type voor de platte profielen. Deze hor is door zijn constructie uitermate geschikt voor de platte profielen in hout, kunststof en aluminium. U scharniert de hor naar buiten en trekt hem dan van buiten tegen het kozijn aan. Het veersysteem zorgt voor een moeiteloze bevestiging tegen het raam.


De oplossing voor draai kiep ramen, geen last meer van muggen en ongedierte.

Bestel direct een inzethor op onze webshop! De dunne flens van slechts mm zorgt ervoor dat de hor zich klemt tussen het raam en het kozijn. Schroeven of boren is hierdoor niet nodig. De profielen van de inzethor zijn van aluminium en worden voorzien van een coating in de door u gewenste kleur (zie kleurenoverzicht). De coating wordt afgewerkt met een harde.


Op zoek naar een vliegenraam of vliegendeur? Bekijk hier ons online aanbod. In deze handige Praxis instructievideo laten we je zien hoe je een hordeur kunt maken. Brico biedt een groot assortiment aan hordeuren en raamhorren , maar ook speciale horren voor je dakraam, schuifpui en draaikiepraam. Kies voor de vormgeving die bij u past.


Sierlijke profielen of een meer robuuste uitstraling. Wanneer de hor niet gebruikt wordt, is het gaas onzichtbaar opgerold in een cassette. Ook geschikt voor dakramen. Rol het gaas uit over het frame en duw het met een pees in het profiel.


De Metaalwinkel voert een bouwsysteem waarmee horren op maat gemaakt kunnen worden voor ramen en deuren. Alle onderdelen zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Van verschillende soorten horprofielen van aluminium tot rubberen U- profielen en van kunststof of aluminium hoekverbinders tot kunststof tussenverbinders en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts