donderdag 30 november 2017

Onderkwart trap

De onderkwart trap , een trap met een kwartdraai aan de onderzijde. Een onderkwart trap is een steektrap recht omhoog met aan het begin een kwart draai naar links of naar rechts. Budget trappen in vele soorten en maten uitgevoerd als bouwpakket.


Hieronder heeft u de keuze uit trapmodellen. Deze trapmodellen zijn allen leverbaar in een open of dichte uitvoering.

Het dichte model wordt uitgevoerd met stootborden van mm dik massief MDF en optioneel is de uitvoering met mm populieren . Vind trap onderkwart op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. U bent op onze offerte pagina. Doorloop, beantwoord middels een klik op de afbeelding de diverse vragen en vul uw gegevens aan het einde van de vragenlijst in. U ontvangt dan zsm een offerte van ons.


De offerte is een indicatie.

Wanneer de maatvoering o. De vuren onderkwart trap is gemaakt van gelamineerd vurenhout. De bomen en treden hebben een dikte van centimeter, de stootborden zijn gemaakt van centimeter dik MDF en de spil heeft een standaard afmeting van x 1centimeter. De trap voldoet hiermee aan alle geldende normen. De eiken onderkwart trap is gemaakt van massief eikenhout.


Deze centrale drager van deze trap bestaat uit gegoten aluminium elementen welke in hoogte verstelbaar zijn. De treden kunnen worden gemaakt van zowel hout als kunststof. Wij kunnen de onderkwart trap zowel open als dicht uitvoeren voor u. Bekijk hieronder een selectie van trappen die wij voor u kunnen leveren. Wat is een trap met onderkwart ? Een trap met onderkwart is een kwartdraai met daarna een steektrap door naar boven. Ook wel kwart steek trap genoemd.


Deze trappen kunnen zowel linksom als rechtsom draaien. Uw trapsparing maten kunt u hier in vullen en dan geeft de website antwoord met eventuele passende . Overzicht van de meest gangbare soorten trappen : steektrap, tweekwart, bovenkwart en onderkwart. Natuurlijk is er veel meer mogelijk.

Vuren trap met onderkwart , rechtsdraaiend. Onze vuren trappen worden gemaakt van eerste klas materialen. Specificatie van onze trappen :Bomen zijn mm. Dubbelkwart met royaal tussenbordes. Eiken open onderkwart glazen balustrades.


Rechte steek- trap met gebogen binnen- boom. Stalen wenteltrap Essen treden. De dikte van de bomen en treden is mm. Stootborden (bij een dichte trap ) zijn van mm. Onderkwart trap trap, gemaakt van massief vuren traphout met treden en is uitgevoerd als bouwpakket.


Schroeven en handleiding zijn bijgesloten. Naast vuren zijn onze trappen ook leverbaar in mahonie, beuken en . Jaarlijks produceren we maar liefst 21. Dat doen we in onze eigen fabriek. Een klein deel van ons werk laten we graag aan u zien op onze site.


Laat u inspireren en krijg een indruk van de . Doordat de buitenhoek van de trap uitkraagt ten opzichte van de oplegging wil de trap kantelen. Om dit te voorkomen moet de buitenhoek worden ondersteund. Hierdoor ontstaat een driepunts oplegging. Is dit niet mogelijk dan.


Steektrap rechts (muur links). Trap met onderkwart rechts. Spiltrap of halfslagtrap rechts. Trappenspecialist De Kruijf Trappen , maakt graag uw houten trap en uw trap naar zolder.


Vraag ons om advies of een vrijblijvende offerte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts