maandag 27 november 2017

Plafondplaten 120x60

De plafondplaten worden vaak toegepast in winkels, kantoren, bedrijfsgebouwen en scholen. Hierdoor bent u geen tijd meer kwijt aan het opvullen van gaten, afstrijken, schuren etc. Systeemplafond met gipse ( brandwerende) plafondplaten 120x, incl profielen, hangers.


Kabelgoten op foto horen en niet bij . Wandbekleding WoWood plakhout steigerhout vivant (ca. m2).

Zodat de platen op alle mogelijke kanten aan elkaar kunnen worden bevestigd. De platen kunnen netjes worden afgewerkt bij . Kant-en-klaar: géén stuc- of schilderwerk nodig. Eenvoudig schoon te houden met vochtige doek en schoonmaakmiddel. Het resultaat is een plaat die zorgt voor een aanzienlijke geluidsabsorptie en een uitzonderlijk overlangsgeluidisolatie.


De hardminerale platen hebben een grotere dichtheid dan de zachtminerale plafondpanelen. Wij leveren gipsvinyl plafondplaten uit voorraad! Deze plaat heeft een microgeperforeerde structuur van fijn granulaat.

Toepassingen: horeca, kantoor, sportfaciliteiten, . Deze PVC-vrije gefolieerde plafondpanelen zijn kant en klaar en hebben een spaanplaatbasis van 12mm dik. Rondom is een blinde vernageling mogelijk. Andere formaten zijn op aanvraag ( maatwerk) beschikbaar. Door de messing en de groef kunnen plafondplaten op alle . De AMF Filigran plafondplaat is een hardmineralen plafondplaat met een witte oppervlakte.


Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Deze plafondplaten zijn er in verschillende uitvoeringen waarbij u kunt denken aan systeemplafondplaten die voorzien zijn van bv. DE PERFECTE MATCH - MAT WIT OPHANGSYSTEEM. Ons nieuwe mat witte ophangsysteem glanst minder en past perfect bij onze witte plafondpanelen. Ontdek dit en andere nieuwe ontwikkelingen in onze nieuwe Grid Newsletter . Geluidsisolatie : uitstekende geluidsisolerende eigenschappen van fermacell Gipsvezelplaten zijn door verschillende instituten bevestigd. Hierdoor Ben je geen tijd meer kwijt aan het opvullen van gaten, afstrijken, schuren etc.


Afmetingen per stuk 120xcm. Agnes: Het slimme alternatief voor gipsplaten! Geperforeerde plafondplaat voor ventilatie toevoer en afvoer met opstaande rand voor inleg in een T-profiel systeemplafond 595x595mm.

Bij ons kunt plafondplaten kopen van witte gips en wit linnen. Bovendien vindt u in onze webshop diverse benodigdheden zoals plafondlijsten. Wilt u uw plafon snel en eenvoudig bekleden?


Soort werkzaamheden: Installeren. Plafondplaten aanleggen in hoge hal. Materiaal verzorgd door: De vakman. Leveringen in Belgie behoren ook tot de mogelijkheden, vrachtkosten in overleg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts