donderdag 16 november 2017

Bidon geisoleerd

Polar Bottle geïsoleerde bidon Rood;Wit;Blauw. De bidon past in de meeste bidonhouders op de fiets. POLAR BOTTLE BIDON - DRINKFLES GEÏSOLEERD - LITER - BLAUW. Geïsoleerde bidon 5ml.


Ontworpen voor: wie zijn drinken op de fiets koud of warm wil houden.

Bidon nodig voor het fietsen. Snel met één beweging de bidon open of dicht kunnen draaien. De fles past in uw bidon houder!


Verkrijgbaar in drie stijlvolle kleuren: Black Tie, Blue Sky en Silver. Nieuw: Ook verkrijgbaar met 1 plastic vrije dop, dubbelwandige rvs dop. Het gebruik van herbruikbare flessen is duurzamer dan weggooi flessen en je bespaart nog geld ook.


Contigo Autospout drinkflessen zijn uitgerust met een push-button die omhoog komt door op de knop te duwen. Dit maakt niet enkel het product comfortabeler , het is .

SPECIALIZED INSULATED PURIST. De volgende generatie geïsoleerde bidons : De Purist Insulated is de meest flexibele en makkelijkst in te knijpen geïsoleerde bidon op de. Met een dure Daarvoor heb ik de volgende, semiwetenschap- eigenschappen.


Alsof je douchewater aan het drinken bent. EIA : De Vaude bidon (5ml, € -) is. In de zomer kun je verfrissend koud water hebben wanneer je ijs in je bidon doet, maar geïsoleerde bidons houden het water langer koel.


De Camelbak Podium Chill zou je water 2x zo lang koel moeten houden als een normale bidon , kan het dit waarmaken en hoe veel koeler is het water? Onmisbaar tijdens ieder avontuur of dagje weg. De CamelBak Podium Big Chill 75L is een geïsoleerde sportbidon voorzien van de innovatieve, zachte Jet Valve drinktuit. De dubbelwandige constructie houdt je sportdrank of water twee keer zo lang koud op warme dagen. De lekvrij Jet Valve draai je met een kwartslag . Zefal Arctic Iso geïsoleerde bidon Deze geïsoleerde bidon van Zefal is handig mee te nemen tijdens het sporten.


Hij heeft een draaidop met een tuit die open en dicht geschoven kan worden. Thermos bidon voor op de fiets. Model met uittrekdop en extra dop tegen vuil. Past in de meeste bidonhouders. ML makkelijk in te knijpen om makkelijk te kunnen drinken comfort grip om makkelijk te pakken en goed in de bidonhouder te blijven 3graden .

Deze bidon zorgt ervoor dat je drankje gekoeld blijft in de zomer en warm in de winter. Nou is enkele maanden geleden de schroefdop van mijn roestvrijstalen thermos- bidon bij zijn val op de vloer kapot gegaan en is gaan lekken. The ideal water bottle for cycling will keep cold drinks cold and warm drinks warm.


We round up seven of the best designed to do just that.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts