dinsdag 21 november 2017

Dubbelglas online

Glas bestellen via internet , het kan! Bekijk direct het aanbod! Bespaar direct op uw dubbel glas! Met de diverse soorten en samenstellingen kunt u zelf uw prijs bepalen.


Prijs voorbeelden vindt u onder aan deze pagina.

Kijkt u in het menu welke soorten glas wij precies leveren. Kunt u niet vinden wat u zoekt of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op voor meer . Neem bijvoorbeeld de prijs van het glas.


Glas online bestellen bij Glaskoning is heel eenvoudig en daarbij profiteert u van meerdere voordelen. Wij verkopen onder andere: dubbel glas , enkel glas en veiligheidsglas. Wij hebben een zeer eenvoudig bestelproces, zodat zelfs leken glas kunnen bestellen in onze webwinkel.

Nu direct glas bestellen! Bestel direct en wij bezorgen het gratis bij u op locatie! U kunt online de geschatte kosten berekenen voor het vervangen van meerdere ruiten en direct een vrijblijvende aanbieding aanvragen. Als u wilt kunnen wij ervoor zorgen dat u al binnen een paar weken kunt genieten van uw nieuwe dubbelglas.


Update: graag maken we u erop attent dat er een regeling is die voordelig . Dubbel glas online bestellen. Geef uw voorkeur bezorgdag, tijdstip, afhalen. Plaats je bestelling gemakkelijk en snel online via onze webshop.


De standaard levertijd bedraagt vijf werkdagen. Het is tevens mogelijk je bestelling zelf op te halen. Online bevestiging dubbel glas. Betreft het een spoedlevering?


Deze zijn vanaf drie werkdagen mogelijk. Wie heeft er ervaring met het online bestellen van dubbel glas ipv bij een glaszetter te bestellen? Vind er namelijk een behoorlijk prijsverschil in.


Isolatieglas bestaat uit twee of meerdere glasbladen.

Deze bladen worden door een afstandshouder aan de rand van het glas bij elkaar gehouden. De afstandshouders zijn gevuld . ISOLATIEGLAS, MEUBELGLAS, DAKBEGLAZING. Hoe berekend u de glasprijs: Onze webwinkel bied de mogelijkheid om zelf uw prijs samen te stellen. Kies het gewenste glastype 2. Geef de afmeting in milimeters in 3. Als je dubbel glas wilt bestellen in Den Bosch ben je bij De Glascentrale natuurlijk op het goede adres.


Wij leveren en plaatsen alle soorten dubbelglas. Als u wilt gaan bestellen is het natuurlijk mogelijk om eerst een offerte op te vragen. De webshop van i4GLASS biedt nu ook de mogelijkheid om direct online de prijs te bepalen van een afwijkend model enkelglas of isolatie( dubbel)glas zoals een rechthoek, een driehoek of een veelhoek. Door deze nieuwe optie hoeft u als klant zelf geen tekeningen meer te maken, u kunt het glas direct bestellen.


Uitgebreid assortiment spiegels, gehard glas, gelaagd glas, HR glas en glasartikelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts