woensdag 22 november 2017

Triangelbrug

Ideaal voor veilig werken op een dak. Deze triangelbruggen zijn makkelijk in gebruik, snel en veelzijdig inzetbaar door o. Onze triangelbrug is een innovatief systeem met verticale masten en een zeer grote werkvloer, dat u ook tussen twee rolsteigers kunt gebruiken. De triangelbrug is speciaal ontwikkeld om ergonomische . Het product is daarmee uniek in Europa: een overspanning tot 1m – waarvan 1m vrije overspanning!

Door de verticale masten kan de triangelbrug op iedere hoogte . Dan ben je bij jesteigertje. Bekijk hier ons assortiment. Modulaire triangelbrug (MTB) met staander 3–m.


Schreur Hoogwerksystemen Meppel is al vanaf de ontwikkeling bekend met het Artilan triangelbrug -systeem. Dit topproduct is door Artilan ontwikkeld voor de gebruiker die snel, gemakkelijk en veilig op hoogte zijn werkzaamheden moet uitvoeren. Voor zowel kleine als ook grote klussen op.

Zowel met als zonder lier beschikbaar. Een werkbrugoverspanning van meter weegt maar 48kg. De werkbruggen zijn uiterst licht van . De lichtgewicht aluminium triangelbrugstaander is standaard voorzien van afstandhouders en is gemakkelij. In de onderstaande tabel kunt u klikken op het artikel nummer van het gewenste onderdeel en dan komt u meteen bij het gewenste artikel artikelen staan ook onderaan deze pagina weergegeven TYPEOMSCHRIJVINGnr intekeningHoogte StaanderHoogteStaanderSpeciaal onderdeel - m- 6. Door trussen van en meter lengte te combineren, zijn diverse lengtes mogelijk. Triangelbrug huren voor renovatie of onderhoud.


Ontdek ons ruime aanbod van Accessoires voor steigers. WIST U DAT wij een lijst van partners hebben voor het laten BEZORGEN van uw kavels? Vergelijk en ontvang de beste bezorgtarieven! De verticale masten maken het mogelijk de triangelbrug op iedere hoogte te gebruiken tot maximaal meter werkhoogte ! Aluminium met rvs bevestigingsmaterialen.


Snel en gemakkelijk op te bouwen en stapelbaar door zijn vormgeving. Vrije overspanning tussen rolsteigers is m. Eindleuning aan beide zijden van het platform toepasbaar. ALTREX UPGRADE SET MODULAIRE TRIANGELBRUG STAANDERS.

De combinatievan werkbrug en tegelijkertijd dakrandbeveiliging is hierbij uniek. Henri Wibier, projectleider Steigerwerken van VolkerWessels Bouwmaterieel, legt uit dat. Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Controleer de spelling van je zoekterm. Misschien heb je een foutje gemaakt.


Maak de zoekterm algemener. Dit levert vaak meer resultaten op. Licht in gewicht en toch een vrije overspanning van maximaal m. De aluminium kantplanken zijn geïntegreerd in het leuningwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts