maandag 27 november 2017

Graniet reinigen

Een granieten aanrechtblad schoonmaken. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een granieten aanrechtbla maar de meesten weten niet goed hoe ze het stenen werkblad moeten schoonmaken. Je kunt speciaal schoonmaakmiddel voor graniet kopen,.


Zoals bij alle natuurstenen is het belangrijk om niet het verkeerde product te gebruiken. Zo is het belangrijk te weten dat je een granieten. Dit gesteente is vooral als vloer toepasbaar voor binnen en buiten.

Om de opkuis na het voegen van ruwe oppervlakteafwerkingen te vergemakkelijken kan u best een Vlekstop W gebruiken. Onze granieten werkbladen worden reeds in ons atelier behandeld met een impregneermiddel (vlekstop). Ook voor bij u thuis hebben wij enkele onderhoudstips van graniet. Voor de dagelijkse reiniging en bij lichte vervuiling gebruikt u een zacht, huishoudelijk schoonmaakmiddel ( allesreiniger). U heeft een keukenblad gekocht van natuursteen, maar hoe kunt u het blad het beste onderhouden.


Unsubscribe from Lithofin. We hebben een zwart (suprème black, gepolierd) granieten werkblad in de keuken. Graniet (gevlamd) buiten - reinigen.

Wanneer we dit echter met een gewone schotelvod afkuizen hebben we veel strepen en vlekken. Iemand die een product kent om het werkblad properder te krijgen? Vloer onderhoud van graniet, eenvoudig zelf graniet schoonmaken.


Professionele natuursteen technieken zoals het graniet polijsten, graniet slijpen of graniet schuren en het impregneren van graniet. Welkom op onze speciale adviespagina over graniet , waar we u alles gaan vertellen over de herkomst en de eigenschappen. In stappen leggen we daarna uit hoe en met welke producten u uw vloer het beste kunt reinigen , beschermen en onderhouden. Zo wordt ook u een expert op het gebied van onderhoud van . Ik wist niet dat er verschil zat tussen granito en graniet. Het lijkt me goed om voorzichtig te werk te gaan om schade te voorkomen.


In een bouwmarkt werd overigens voor het reinigen een zoutzuuroplossing en een schuurmiddel als CIF geadviseerd. Ook zou tapijtverwijderaar goed zijn voor het verwijderen . Het enige wat je nodig hebt om marmer en graniet te reinigen is een goed product en de juiste techniek. Test een gekozen product altijd van tevoren op een klein, onopvallend stukje.


Het is belangrijk om te weten hoe je een marmeren of granieten vloer kunt schoonmaken. Omdat het natuurlijke materialen zijn, hebben ze . Om welke behandeling gaat het? Hak- en zoolstrepen verwijderen.

Roestvlekken verwijderen. HG roestvlekken verwijderaar. Plaatselijke matte plekken weer op glans brengen. HG natuursteen glans polish ( HG product 44). Regelmatig reinigen - dweilproduct.


HG tegelreiniger (HG product 16). HG kalkweg schuimspray met krachtige groene geur. HG hygiënische sprayreiniger. Dagelijks streeploos reinigen.


Met onze speciale producten kan je jouw keukenblad of in graniet te reinigen. We geven j tips voor het dagelijks onderhoud en het verwijderen van vlekken. HG reinigen , beschermen en onderhoud voor marmer en natuursteen, gratis verzending!


Maak je wastafel schoon met warm zeepwater en een zachte doek. Gebruik nooit een schuurspons of schuurmiddelen omdat deze de natuursteen beschadigen en de toplaag, die het oppervlak afsluit, verwijderen. Hierdoor kunnen krassen, vlekken en doffe plekken ontstaan. Belangrijk is hierbij om effectief reinigingsproducten voor graniet te gebruiken en geen gewone onderhoudsproducten. Deze laatste kunnen namelijk mogelijks uw.


Maak eerst uw aanrechtblad schoon met muscle keuken cuisine, dit ontvet het bla maak daarna een sopje met vloeibare groene zeep maak het blad goed nat en laat dit min op het blad liggen daarna met schoon water af doen en uw blad is als nieuw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts