vrijdag 24 november 2017

Confrontatieglas

Confrontatiespiegel van 6mm glasdikte. Snel en eenvoudig online te bestellen en leverbaar door heel Nederland. Aan de ene kant kan men door de spiegel heen kijken.


De persoon die in de spiegel kijkt, ziet zichzelf in de spiegelende kant. Iemand die aan de andere kant van de spiegel staat kan deze persoon ongemerkt observeren, omdat de spiegel aan .

Onder een eenrichtingsspiegel (ook wel eenwegspiegel, halfdoorlatende spiegel , halfdoorlaatbare spiegel, confrontatiespiegel, venetiaanse spiegel of spionspiegel genoemd) verstaat men een optische component (zoals een glasplaat) die het opvallende licht aan de ene kant doorlaat en aan de andere kant reflecteert. Privacyfolie – gewoon glas wordt privacyfolie c. Met een gemetalliseerde, gekleurde of decoratieve raamfolie is glas te veranderen in een zgn. Zo wordt een anti-inkijk situatie bereikt, waarin men wel naar buiten kan kijken. Voorwaarde is wel dat de ruimte waarin inkijk niet gewenst is, donkerder moet zijn dan . Ideaal voor Magic Mirror en Infinity Mirror.


Op maat bestelbaar, VA €25.

Je kan dus van achter de spiegel kijken naar degene die er voor staat. Bestel hier snel en eenvoudig. Zoekt u glas tegen inkijk waardoor u meer privacy krijgt? Er zijn legio glassoorten speciaal geschikt om inkijk tegen te gaan. Spiegelpaleis levert tegen lage prijzen in Nederland en Belgiƫ op maat gesneden spiegels, figuurglas, hardglas, douchedeuren en douchewanden.


Via onze online winkel kun je eenvoudig en vrijblijvend een prijs aanvragen en je spiegel kopen. Snel gelever je kunt via iDEAL betalen en we bezorgen aan huis! Op strategische locaties bevinden zich observatiepunten die voorzien zijn van confrontatieglas. Door de eenzijdige zichtrelatie ziet de bewaker, net als in een Panopticon, de gedetineerde zonder zelf zichtbaar te zijn.


Omdat confrontatieglas slechts functioneert vanuit een donkere ruimte, zijn de observatiepunten . De Haagsche Glashandel levert vele soorten glas: van isolatieglas tot confrontatieglas , van hardglas deuren tot figuurglas, alsmede glas-in-lood en antiek-glas. Niets is ons te gek, en natuurlijk uit voorraad leverbaar. Wij zijn continu in beweging, een bedrijf dat snel en direct levert met een deskundig advies. Speciale glassoorten Bij confrontatieglas voorkomt de spiegelwerking van het glas dat van zijde door de ruit heengekeken kan worden. Vanaf de andere zijde is het wel mogelijk door de ruit heen te kijken.


Echter is het moeilijk om aan confrontatieglas.

Dat is een eenzijdige spiegel, waarbij je aan de andere kant gewoon als normaal glas doorheen kan kijken. Ook wel Doorkijkspiegel genoemd. Heeft iemand een idee waar ik dit goedkoop kan halen of hebben andere mensen interesse om samen wat grote . Hoe krijg je krassen uit confrontatieglas ? Het antwoord moet uit minimaal karakters bestaan. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.


Je mag slechts keer antwoord geven op een vraag. Spiegels op maat gemaakt zijn eenvoudig online te bestellen bij Glasdiscount. Spiegels zijn altijd verkrijgbaar tegen scherpe prijzen met snelle levertijden.


Type klus: Glas zetten overige. Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Gedetailleerde omschrijving: Van veiligheidsglas 8mm.


Glas kan natuurlijk ook los worden gebruikt, is uit de lijst te halen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts