donderdag 30 november 2017

Houten vloer verven white wash

Het whitewashen van een houten vloer is een flinke klus, maar wel prima zelf uit voeren. Het bespaart je bovendien een hoop geld. Lees hier het KlusWijs klusadvies voor het whitewashen van je vloer. Breng voldoende olie op je kwast aan en begin dan in de lengterichting met het verven van je vloer.


Zorg ervoor dat je de olie goed uitstrijkt en probeer ook zo snel mogelijk te verven. Is eenmaal de gehele vloer geverfd met white wash olie voor houten vloeren , dan moet je hierna eerst wachten tot de vloer helemaal droog .

Houten vloer white wash lakken ? Voordelen, je kleur wordt beter beschermt, makkelijk in onderhou kortom gewoon doen. Welke beits kan ik het beste gebruiken voor het creëren van een white wash vloer en kan ik dit ook zelf doen? White wash is een verftechniek waarbij hout witter wordt gemaakt.


De witte waas ontstaat door het verven van de vloer met een transparante beits waaraan wit pigment is toegevoegd. De houtnerf blijft zichtbaar en . Uw houten vloer (laten) verven ? Kiest u krijtverf, betonverf of white wash ?

Ben je uitgekeken op je bestaande houten vloer ? Dan kun je hem vrij eenvoudig een nieuwe look geven. Denk bijvoorbeeld aan een white wash vloer! Ik heb een huis gekocht met een massief houten vloer. De vloer is in hele goede staat, ik ben alleen niet tevreden over de kleur (eiken) en ik zou heel. De kleuren White Wash en Grey Wash op een parketvloer zijn de laatste jaren een trend als het gaat om de afwerking voor houten vloeren.


Dit is omdat eiken een perfecte structuur heeft waardoor het pigment prima kan intrekken in de tekeningen van het hout. U kunt u parketvloer ook wit of grijs laten lakken. Ga naar een verf speciaal zaak en informeer de mogelijkheden voor het gewenste white wash effect voor jouw houten vloer soort. Neem een paar test houtjes mee en laat de verf verkoper een paar white wash olie substanties erop verven. De intensiteit en de kleurdiepte van de white wash is eenvoudig . Als u uw houten vloer bijvoorbeeld grijs wilt verven of whitewash dan kunt u zelf de kleur bepalen met Moose F dekkende houtverf of met Dimma halftransparante wash.


Daarmee geeft u uw houten vloer precies die kleur, die u zelf wilt. Beide zijn heel gemakkelijk in gebruik en . U kunt kiezen uit doorschijnen, half doorschijnend en dekkend white wash. Je kunt een houten vloer op verschillende manieren afwerken. Met blanke vloerlak behoud je de originele houtkleur.


Gebruik vloerbeits en een beschermende laklaag als je kleur wilt.

Met whitewash lak breng je een lichte kleurzweem aan. Bij het lakken heb je keuze uit hoogglans, zijdeglans of een geheel matte afwerking. GAMMA vertelt je graag meer over het verven van je houten vloer. Er bestaan grofweg drie soorten houten vloeren die je kunt behandelen met lak, beits of olie: Zachthouten vloer van. Hardhouten vloeren kun je een steunkleur geven met bijvoorbeeld een white of grey wash olie.


Door een whitewash aan te brengen op een houten vloer , kan er een uniek effect worden gecreëerd. Breng een ruime hoeveelheid olie aan op de kwast of verfroller en breng dit vervolgens aan door in de lengterichting over de vloer heen te verven. Strijk de olie goed uit en . Dit kan door het verven van grenen vloeren , maar de grenen vloeren kunnen ook whitewash worden behandeld.


Grenen vloeren worden heel vaak wit gemaakt. Het voordeel van het whitewashen van grenen vloeren is dat de mooie houtstructuur van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts