donderdag 23 november 2017

Hor openslaande ramen

Lekker de ramen en deuren open zetten bij warm weer. Of je lastigvallen in de keuken. Dat kan met een goede hor voor je raam of deur.


Bij Praxis vind je verschillende hordeuren en raamhorren , ook speciale horren voor je dakraam, . De hor kan aan de binnen- en buitenzijde op het kozijn worden gemonteerd.

De hor wordt aan één zijde van het kozijn bevestigd met aluminium scharnieren en aan de sluitzijde . Veel huizen hebben tegenwoordig draaikiepramen in plaats van de traditionele openslaande ramen. Deze ramen zijn zeer fijn om open te zetten tijdens de warme zomerdagen om de warmte te laten ontsnappen. Maar het grote nadeel van open ramen met warm weer, zijn de vele insecten die naar binnenkomen.


Hamstra is de toonaangevende fabrikant en aanbieder van raam - en deurhorren in Nederland. Kijk hier voor de beste horren. Ja, de S5Inzethor voor ramen die naar binnen draaien, zit geklemd tussen het raam en het kozijn.

Voor deuren hebben we de S5Magneethor en de S7Magneethor, die je met zelfklevend klittenband op het kozijn monteert. De andere horren in ons assortiment monteer je allemaal met schroeven, omdat dat de . Speciaal voor dubbele deuren hebben wij in verschillende series horren ontwikkeld. Je kunt ook twee plissé- of rolhorren naast elkaar plaatsen. Maak vervolgens je keuze.


Onderaan de gekleurde informatiesticker is ook het schapnummer vermeld waarboven je het product kunt vinden in het schap. De tekeningen vind je ook terug op de . Horren zijn de perfecte oplossing als je van een lekker briesje in huis wilt genieten, maar insecten buiten wilt houden. Bij GAMMA vind je diverse soorten hordeuren , horramen en horaccessoires. Wil je een hor laten plaatsen? Vrijwel iedere raam - en deursituatie is geschikt voor het plaatsen van een hor.


De keuzeheulp biedt op basis van uw wensen de meest geschikte horren voor uw situatie. Daarnaast zijn dubbele openslaande deuren en schuifpuien tegenwoordig meer standaard dan optioneel en moeten hordeuren dus worden aangepast op dit soort situaties. Unilux maakt horren en zonwering. Voor bijna elke deur of raam is wel een hor leverbaar van duurzaam aluminium.


Daarbij is er een ruime keuze in vorm en kleur.

U kunt kiezen uit verschillende types raamhorren : de rolhorren basic en comfort, de inzethor standaard of met plissé en de voorzethor standaard of met plissé. Bekijk snel ons brede assortiment. De inzethor is een van de meest verkochte producten binnen ons assortiment. Hou in de zomer vliegen en andere insecten buiten de deur met een hordeur. Op maat gemaakte horren zorgen ervoor dat deze altijd past en er geen vlieg doorheen komt!


See more ideas about Label, Picture frame and Ramen. Houd vliegen buiten de deur met de plisse hordeur , raamhor of inzethor van Luxaflex of Label 65! Bezoek onze showrooms of bestel direct online! De hor is eenvoudig te bevestigen middels schroeven of multipower tape. De plissé raamhor kan aan de binnen- of buitenzijde en op- of in het kozijn worden gemonteerd.


Het gaas wordt ( geplisseerd) . Flexibele raam Horren met magneetbevestiging, geschikt voor ramen met uitzetijzers - goedkoper - Verkrijgbaar in vele afwerkingen - Dunne Horren , dus ook geschikt achter rolgordijn of jaloezieën. Ook te monteren voor schuine ( Velux) Ramen. Eenvoudig open te houden, dus makkelijk je dekbed luchten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts