vrijdag 17 november 2017

Trapafwerking

Hou je van een woning met een op-en-top gezellige sfeer? Dan is goed afgestemde trapafwerking een must. Een PVC trapafwerking is tegenwoordig vrijwel niet meer te onderscheiden van echt hout of beton.


Het grote voordeel van PVC is de slijtvastheid en de dempende werking. Daarnaast is PVC warmte-isolerend en onderhoudsarm.

Een bijkomend voordeel van PVC ten opzichte van een echt houten of betonnen afwerking is . Bent u op zoek naar Trapafwerking ? Vraag Vrijblijvend en Eenvoudig een Prijsindicatie aan! Wanneer u de trotse eigenaar bent van een nieuwe woning dan ontbreekt er vaak een gepaste trapafwerking. Dit wil zeggen dat trappen veelal opgeleverd worden in neutrale stijl, die vaak niet overeenkomt met de eisen en wensen van u als nieuwe bewoner. Laat u trap daarom weer matchen met uw wensen door . Een betontrap kan je steeds voorzien van een trapbekleding.


De naakte betontrap kan je bekleden met een aantal materialen of je kan deze gewoon schilderen.

Ook combinaties zijn mogelijk. Traprenovatie van overzettreden tot stopborden vind je bij Praxis. Bekijk, vergelijk en reserveer direct voor jouw traprenovatie online bij Praxis. Of je nu iets zoekt om een nieuwe trap mee te bedekken of om een bestaande trap te renoveren: het is gewoon een kwestie van de vloerbekleding te . Om trappen veilig te maken en esthetisch af te werken voert Heering trapafwerking producten.


Met de diverse modellen werkt u iedere trap eenvoudig af. Wat voor trap je ook hebt, een goede trapafwerking is altijd belangrijk. Onze experts bekleden of verven graag je trap.


Neem contact op en profiteer. Hallo iedereen, Wij zijn aan het bouwen en hebben gekozen voor een betontrap. Die moeten we nu nog afwerken. Santana biedt kurk aan voor op de trap. Heeft iemand hier soms ervaring mee?


Of andere interessante manieren om trap af te werken? Andere dan laminaat, composiet, dekton,. Als trappenspecialist kunt u bij AA Trappen terecht voor diverse afwerking van uw trap.

Denk hierbij aan materialen als: Bij een houten trap is een laag vernis of olie een goede trap afwerking. Eén van onze belangrijkste specialisaties is het afwerken van trappen. Zowel voor het bekleden van nieuwe trappen als voor het renoveren van bestaande trappen kunnen wij u een mooie en degelijke totaaloplossing aanbieden. Contacteer ons voor meer uitleg en offerte voor het afwerken van uw trap.


Combinaties materialen trap. Materialen trappen en trapbekleding. Belangrijk is natuurlijk dat alles estetisch binnen het geheel plaatst, maar ook de prijs zal de keuze van uw materiaal beinvloeden.


Deze pin is ontdekt door Michiel Bartels. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. See more ideas about Ladders, Staircase ideas and Foyers. Naast de producten en diensten die wij leveren voor het leggen en onderhouden van diverse vloeren, zijn wij ook gespecialiseerd in het bekleden van trappen.


Er zijn oneindig veel mogelijkheden. De materialen die wij gebruiken, zijn siergrind en marmerstone.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts