maandag 20 november 2017

Plisse hordeur openslaande deuren

De beste oplossing voor het weren van insecten: een hordeur voor openslaande deuren. Wij bieden u graag een ruime keuze aan oplossingen om uw openslaande deuren in de lente en zomer lekker open te laten staan, maar vliegen en andere insecten buiten. Bereken nu online uw plissé hordeur Direct samenstellen . Binnen een paar eenvoudige stappen kunt u met de configurator uw hordeur van plissé samenstellen.


Dit zijn de stappen: Voor welk type deur wilt u een plissé hordeur kopen?

Heeft u een draaideur, een schuifpui of heeft u openslaande deuren ? Met een plisse hordeur op maat zorgt u ervoor dat zij geen kans krijgen om binnen te komen. Omdat de plisse hordeur 1 op maat gemaakt is sluit deze dan ook perfect aan op elke maat deur. Speciaal voor dubbele deuren hebben wij in verschillende series horren ontwikkeld. Je kunt ook twee plissé - of rolhorren naast elkaar plaatsen.


De S7Plissé hordeur heeft volledig aluminium profielen, extra stevig polyestergaas en een greepstijl voorzien van magneetsluiting. Hor voor openslaande deuren.

Bij openslaande deuren zie je vaak een aflopende drempel. Omdat een plissehordeur recht over het onderprofiel moet lopen bieden we voor deze situatie een onderprofiel die dit oplost. Deze dubbele plisséfit hordeur kan grote openingen afsluiten voor insecten.


Aan beide zijden van de opening wordt een plisséfit hordeur geplaatst. Kies voor een decoratieve plisséhor voor deuren, standaard of juist of maat gemaakt. Ik vind dat plissé gevouwen gaas een mooi detail. De beste kwaliteit plissé hordeuren op maat voor de laagste prijs, en snel in huis. Vrijwel iedere raam- en deursituatie is geschikt voor het plaatsen van een hor.


Maak uw keuze voor een raam of een deur. De keuzeheulp biedt op basis van uw wensen de meest geschikte horren voor. Dubbele plissé hordeur SE-200. Voorkom in de zomer al die vervelende muggen en vliegen in het huis met een Plissé hordeur. Stevig ontwerp dat perfect past bij kunststof kozijnen.


De dubbele plisse hordeur kunt u eenvoudig online op maat bestellen. Bestel online tegen de beste prijzen!

De plissé hordeur is geschikt voor deuren en schuifpuien. U kunt kiezen uit types: de traditionele japanse plisséhordeur , de stillere plisséhordeur type comfort en de vaste hordeur met scharnieren. De breedte dient op maat gemaakt te worden.


Voor openslaande tuindeuren en grote schuifpuien is een dubbele Plisséfit leverbaar. Bij de dubbele plisséfit sluiten beide plissé hordeuren in het midden . De Unilux plisse hordeuren zijn beschikbaar in twee uitvoeringen: de plisséfit en de dubbele plissé hordeur. Je kunt de plisséhordeur makkelijk demonteren in de winter, want dan gebruik je de hordeur niet.


De hordeuren zijn te bestellen tot meter breed en meter hoog. Dit betreft de dubbele plisse hordeur welke geschikt is voor brede deuren, openslaande deuren , draaideuren en de schuifpui. Oplossing voor Deuren en Serre!


Onze hordeuren zijn de oplossing als u lekker het raam open wilt zetten zonder dat er vliegen en ander ongedierte binnen komt. Er zijn oplossingen voor keukendeuren, tuindeuren en zelfs grotere varianten zoals een schuifpui of dubbele openslaande deuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts