vrijdag 24 november 2017

Wandtegels met relief

Doe hier je inspiratie op! Onze tegeladviseurs in onze showrooms in Leiden en Capelle aan den IJssel vertellen er graag meer over! Reliëf tegels of tegels met een 3d structuur vind je bij Top Tegel nabij ieper. Lees hier meer over wandtegels met reliëf , structuur of 3d effect.


De reliëf tegels in de Piastrelle Casa collectie zijn mooie wandtegels met hoogteverschillen binnen de tegels. Door de verschillen ontstaat een speels effect op de tegel met schaduw en diepte.

Ze zorgen voor een opvallende, interessante muren binnen uw interieur. Bij Piastrelle Casa hebben we dit soort tegels in allerlei . Alle wandtegels van Mosa zijn twee maal gebakken of gebrand voor een hoogwaardige glazuurlaag met een glanzend of subtiel mat oppervlak. Ongekend matte tegels in keramische aardetinten, zwart, wit en neutraal grijs.


De donkergrijze keramische Mutina tegel valt erg op. De tegel komt uit de serie Déchirer Decor. Zeker de tegels met reliëf Piombo. Zoveel aanbieders met evenzoveel advertenties. Maar er is maar één tegeloutlet waar het blijvend goedkoop is: tegels in huis !

Gemiddeld geven wij korting weg over alle vloertegels, wandtegels en mozaiek. En dat op alleen maar 1e keus tegels , nooit een. Witte wandtegels zijn hiermee een perfecte basis voor een woonkeuken. Het reliëf dat we terugzien in deze wandtegels zorgt daarbij voor diepte en beweging. Wandtegels in relief 150mmx150mm stuks.


Zelf te komen afbreken in Roeselare-Rumbeke eur voor alle tegels. Handgemaakte drie kleuren tegelpatronen voor op de wand uit andalusie vanaf 9per mDergelijke patronen kunnen ook geworden gecombineerd met een. Kleurrijke wandtegels met afbeelding in relief.


Er zijn stuks beschikbaar. Afmetingen per tegel 15x15cm. Je kunt afnemen wat je nodig hebt. Gaat u binnenkort tegels kopen voor uw badkamer, woonkamer of andere ruimte in huis?


Bij ons vindt u goedkope tegels van de hoogste kwaliteit in alle stijlen, soorten en formaten tegen de scherpste prijs. Van grote tegels tot aan muurstrips. Heel veel creatieve mogelijkheden om deze tegels te plaatsen!


Keramische Tegels voor aan de Muur. De kleur Smooth heeft een egaal oppervlak. Een strakke, witte wandtegel of een prachtig betegelde badkamer?

Bekijk ons uitgebreid aanbod. Maatwerktegels maakt fototegels, fototegeltableaus, restauratietegels, decortegels en designtegels. De tableaus met afbeeldingen op tegels kunnen tot meer dan 100mgroot zijn.


RELIËF WANDTEGEL UNGARO WIT met blauwe stip type: uni wandtegel maat: 20xmerk: Osmunda standaard: nee levertijd: tot weken Deze tegel is bijzonder goed te combineren met de gedecoreerde wandtegels van Osmunda en de bijpassende uni.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts