vrijdag 17 november 2017

Hoeveel laminaat heb ik nodig

Wanneer u laminaat koopt voor uw huis dan wilt u altijd berekenen hoeveel laminaat u nodig heeft. U wilt natuurlijk niet nog een keer terug om weer laminaat bij te kopen, maar aan de andere kant is het altijd handig om ongeveer extra laminaat planken te kopen. Dit in verband met zaagverlies en mocht u ooit nog . Bent u van plan om een nieuwe vloer te gaan leggen?


Voordat u overgaat tot de aankoop van nieuw laminaat moet u eerste de oppervlakte van de ruimte weten.

Bereken hier het aantal pakken dat je nodig hebt voor het leggen van een nieuwe vloer. Je kunt eenvoudig uitrekenen hoeveel pakken laminaat , Flexxfloors of massieve vloerdelen je moet aanschaffen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Vergeet bij het aanschaffen van de nieuwe vloer ook niet de plinten en . Je wilt natuurlijk niet keer op en neer naar de winkel rijden wanneer je te weinig hebt ingekocht. Het is belangrijk dat je eerst de afmetingen opneemt van de te lamineren ruimte . Als je laminaat gaat leggen moet je eerst berekenen hoeveel je nodig hebt. Bij het leggen van het laminaat zal je altijd enig zaagverlies hebben bij bijvoorbeeld de hoekjes.


Meestal begin je ook weer met het reststukje van het einde van een baan bij de nieuwe baan.

Als die kleiner is dan ongeveer 20cm kun je ook beter. Onze calculator houdt er dan rekening mee dat er wat verloren gaat en je dus wat extra nodig hebt op reserve. Voor alle zekerheid kun je ook extra laminaat kopen om toekomstige beschadigingen in laminaat te repareren. Je vult simpelweg alle gegevens in in onze laminaat calculator en je krijgt het aantal benodigde . Parket, Laminaat , PVC of Bamboe vloer kopen?


Vloeren, Plinten, Vloerlijm, Ondervloeren, Afwerking, Onderhou Trappen √ Webwinkel, Groothandel en showroom. Berekenen eenvoudig hoeveel pakken laminaat je nodig hebt. Voer de lengte en breedte van de kamer, het zaagverlies en aantal mvan het pakket in.


Maar hoe kun je de hoeveelheid laminaat berekenen? Wij hebben een handige rekenhulp! Met behulp van de tabel kan je berekenen hoeveel vierkante meter laminaat je nodig hebt. Koop altijd één pak extra zodat je speling hebt als er een keer wat mis gaat. Ongeopende pakken mogen geretourneerd worden.


Wilt u weten hoeveel pakken laminaat of parket u nodig heeft voor uw woning? Daarnaast bieden wij u graag ook via de website tips om uw oppervlakte op te meten. Bij gewone huizen wordt een snijverlies van meegerekend.


Bereken precies de hoeveelheid laminaat dat je nodig hebt voor je nieuwe vloer met de laminaatcalculator van CanDo.

A en B zijn de lengte en breedte van de kamer (in meters). C is het aantal m² wat je voor die kamer nodig hebt. Tel dat op van alle ruimten waar je laminaat wil leggen en je weet de hoeveelheid m² vloer die je wilt bedekken.


Dan tel je er nog een bij op omdat je bij het leggen altijd wat zaagverlies hebt. Wanneer je de keuze voor laminaat hebt gemaakt is het natuurlijk van belang dat je de juiste hoeveelheid laminaat haalt, maar hoe bereken je nu hoeveel laminaat je eigenlijk nodig hebt ? Allereerst moet je natuurlijk bepalen hoeveel laminaat je nodig hebt. Hoeveel laminaat heb je nodig ? Bereken de oppervlakte van de ruimte waarin je de vloer wilt leggen door de lengte met de breedte te vermenigvuldigen en houd daarbij rekening met zaagverlies, dit is ongeveer. Eén of twee pakken overhouden is.


Doorgaans wordt er bij het leggen van parket, laminaat of pvc vloeren met zaagverlies rekening gehouden. Dit extra materiaal is nodig omdat er bij het zagen van uw vloer restmateriaal ontstaat wat niet meer gebruikt kan worden. Om te bepalen hoeveel extra materiaal u dient te.


Vermenigvuldig dit om de oppervlakte te berekenen. Houd er rekening mee dat je ongeveer extra laminaat nodig heeft voor eventueel zaagverlies. Voorbeeld hoeveelheid laminaat berekenen: Voor een . In welke kamer ga je het laminaat gebruiken en hoe slijtvast moet de nieuwe vloer zijn? Weet je al met welke plinten je de vloer gaat afwerken? Niet heel onbelangrijk, welke ondervloer heb je nu nodig ? En als je de stijl hebt gevonden die bij jou past, hoeveel laminaat heb je dan nodig ? Zo zijn er ook nog meer vragen die . Het opmeten van de ruimte kun je ook laten doen.


Als je een laminaat vloer gaat leggen heb je een goede ondergrond nodig die drukvast , scheurvrij, schoon en vochtvrij is. Heb je een betonnen vloer egaliseer deze dan, . Bekijk hoeveel vierkante meter laminaat er in een pak zit. Meet de lengte en breedte van de ruimtes op (aantal vierkante meter) en reken ongeveer extra laminaat voor het eventuele zaagverlies.


Zo weet je hoeveel pakken je nodig hebt. Rekenvoorbeeld Voor een ruimte van meter lang en meter breed heeft u .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts