maandag 27 november 2017

Led strip aluminium profiel

Een aluminium ledstrip profiel zorgt voor een egale verspreiding van het licht. Het is de ideale oplossing als u de led verlichting in het zicht moet installeren. De matte cover zorgt er namelijk voor dat u de aparte ledjes niet meer ziet. U kunt de led strip behuizing zowel binnen als buiten gebruiken.


Aluminium ledstrip profiel.

LED STRIP profielen kopen? Ledstrip profiel aluminium 7mm meter online bestellen - binnen uur bezorg gratis verzenden en retourneren. De ledstrip profielen zijn ideaal om te gebruiken in uw winkel, kantoor of thuis. Voor al onze led strips (behalve 220v) is er een geschikt led strip aluminium profiel , voor zowel binnen- als buitengebruik. Enerzijds verzorgen de profielen van aluminium een prachtige afwerking met een mooie, nette en subtiele uitstraling.


Deze aluminium profielen zorgen. Plaats uw ledstrip in een aluminium profiel voor led strips. Diverse soorten beschikbaar ook voor in hoeken LEDStripXL heeft de profielen uit voorraad leverbaar.

Ook epoxy en heavy duty profielen. Verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, zoals hoek- profiel , inbouwprofiel, maar ook gewone opbouwprofielen. Led - strip monteren, wat nu? De ledstrip - profielen van aluminium zijn ideaal wanneer de led - strip in het zicht gemonteerd dient te worden. Er zijn zowel opbouw als inbouw profielen verkrijgbaar.


Je kan kiezen uit typen . Dit led strip profiel is geschikt voor binnen- en buiten gebruik. Leds-store bied u zeer kwalitatieve en betaalbare aluminium profielen aan voor de montage . Dit profiel wordt compleet geassembleerd geleverd inclusief een diffuse kunstof afdekkap. Aan beide kanten van de profiel z. Dit hoek profiel wordt compleet geassembleerd geleverd inclusief een diffuse kunstof afdekkap.


Ontdek wat een led profiel voor verschil kan maken in jouw interieur. Gratis verzending bij een bestelling boven de euro. BTW per stuk € 1 incl. BTW Klik voor meer informatie Uit voorraad leverbaar. Flexibele Led Strip - Ultraviolet - 3Leds - M - V € 3excl.


Led profiel voor led strips.

Led strips profielen van aluminium met witte afdekking. Perfecte afwerking en uitstekende resultaten. Niet goed geld terug, levering binnen uur uit eigen voorraad. Artikelen tot van 1in totaal.


Alu profiel opaal opbouw 8mm aluminium. Al onze prijzen zijn excl. Voor een prachtige, veelzijdige afwerking van uw ledstrips bieden wij diverse design LEDprofielen aan.


U kunt meerdere profielen kiezen voor een strakke lichtlijn met een designuitstraling. Hoe hoger het profiel en hoe meer leds per meter, hoe strakker de . Een ruim aanbod geanodiseerde aluminium led profielen voor ledstrips. Verschillende uitvoeringen met cover.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts