woensdag 22 november 2017

Leisteen vloer impregneren

Op deze pagina gaan we u vertellen hoe u uw Mustang leisteen vloer het beste kunt reinigen, beschermen en onderhouden. Heeft iemand hier ervaring mee? Vloer onderhoud van leisteen , eenvoudig zelf leisteen schoonmaken. Professionele natuursteen technieken zoals het reinigen en het impregneren van leisteen.


De juiste behandeling van uw leisteen tegels is afhankelijk van de afwerking van de steen en de ruimte waarin de leisteen tegels worden geplaatst.

Hieronder vind u de verschillende soorten behandelingen. Leisteen tegels zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk. Maar dit wil natuurlijk niet zeggen dat u geen onderhoud heeft aan deze prachtige natuursteen. Het reinigen van een leisteen vloer Wanneer de leisteen tegels pas gelegd zijn, kan het zijn dat er nog wat cementsluier op de tegels zit.


Deze kunt u eerst proberen te. De leisteen vloeren zijn bovendien vaak mat van kleur en moeten hun uitstraling door de afwerking krijgen. Dat kan door een vaste was, coating of impregneer met kleurverdieper te gebruiken. Daarnaast vormt het impregneermiddel een schild .

Door uw leisteen tegels te impregneren , wordt de kleur van de tegels verdiept. Zuur kan een doffe plek veroorzaken. Beschermen: U kunt uw vloer impregneren.


Dit is eenmalig en hoeft niet zoals bij hout steeds weer herhaald te worden. Soorten impregnatie : – Transparant (onzichtbaar) U kunt uw vloer transparant impregneren. Hierdoor verandert uw tegel niet van kleur en geniet u bescherming . Vlak na plaatsing van de natuursteen vloer is het belangrijk dat je de cementsluier, die ontstaan is door het voegen van de vloer , direct verwijdert.


Dit doe je het beste met een zuurvrije cementsluierverwijderaar. IMPREGNEREN VAN JE NATUURSTENEN VLOER. Poreuzere natuursteensoorten kunnen geïmpregneerd . Gebruik hiervoor bij voorkeur Rvan Moeller. Na het reinigen gaan we impregneren in dit geval met een kleurverdieper zodat deze mustang. Na deze dieptereiniging zag de vloer er al weer een stuk beter uit.


We hebben de leisteen vloer grondig gereinigd. Floortec kan uw natuurstenen vloer op een professionele wijze impregneren. Kwartsiet, graniet, leisteen , beton of marmer kunnen allemaal behandeld worden.

Neem contact op en laat uw informeren over de mogelijkheden voor . In de keuken is deze wat dof geworden. Weet iemand een eenvoudige oplossing om de vloer weer. Zorg dat er na het leggen de vloer goed word gereinigd ( anders blijft de voegmortel in de steen achter en is later slecht verwijderbaar ). Impregneren van de steen is zeker aante raden (zakt in de porieen en zet uit in de breedte en voor komt vervuiling ). Omdat wij die vloer in de woonkeuken hebben liggen en ik nog weleens wat laat vallen tijdens het koken, stofzuig en dweil ik m vaak. Wij hebben de vloer laten leggen door Middag Marmer uit Leerdam en zijn supertevreden over de kwaliteit en service.


Zij adviseerden ook de vloer te impregneren. Betreffende soorten natuursteen moeten op de juiste . AKEMI heeft een uitgebreid gamma aan impregneerproducten (ook vlekstop, sealer of hydrofuge genoemd) om materiaal water- en vochtafstotend te maken. Project Eersel: reinigen en impregneren Mustang leisteen vloer … natuursteen, marmer renoveren, schuren. Vloer Perlato Best : behandeld met Twister DCS, gekristalliseerd en geimpregneerd.


Lithofin MN Vuiloplosser met een diamantschuurpad onder de schrobmachine wordt de vloer weer als nieuw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts