vrijdag 24 november 2017

Glazen winkelpui

Kiest u voor een glazen winkelpui omdat deze een prachtige uitstraling geeft? Maak dan deze keuze voor opmaat gemaakte glas gevel of glazen pui van Buys. Doordat de diverse draaipunten, sloten en ander beslag direct op het glas van uw winkelpui wordt gemonteerd worden er dus bijna geen of nauwelijks profielen gebruikt. Naast de standaard producten leveren wij ook maatwerk voor uw winkelpui.


De winkelpuien kunnen worden standaard voorzien van gehard . De pui wordt begin april vervangen en komt dan.

Hardhouten kozijnen pui met keukendeur incl. Deur zit er bij, glas zit er in. U wilt zo min mogelijk barrière tussen het winkelend publiek en uw etalage of winkelruimte? Dan is een volglazen winkelpui uw oplossing!


Met hardglas kunnen we volglazen constructies maken zonder tussenkomst van kozijnen en dergelijke. Wij leveren helder glas, in zo ongeveer elke mogelijke . Bent u op zoek naar een uitnodigende winkelpui of een glazen entree? Gecombineerd met glazen deuren, glazen schuifdeuren of een glazen vouwwand?


Overveld Glas is gespecialiseerd in het leveren en monteren van hardglazen puien en deuren.

Vraag een offerte aan of bezoek onze showroom. Minimaal gedetailleerde puien en deuren. Wilt u een uitnodigende winkelpui , een flexibel indeelbaar kantoor of een transparante entree? Het is allemaal mogelijk met TOTAL GLAS puien en deuren van Metaglas. Een glazen winkelpui zorgt voor openheid naar uw klanten toe.


Het is ook de ideale manier om uw producten te presenteren, omdat deze vanaf een afstand zichtbaar zijn voor uw klanten. Daarnaast is glas niet aan één stijl gebonden en kan daardoor in ieder pand geplaatst worden. Een pui heeft in de bouwkunde meerdere betekenissen. Het onderste gedeelte van een gevel wordt ook wel een pui genoemd.


Bij winkels bijvoorbeeld kan de pui voorzien zijn . Het simpele stappenplan voor de mooiste betaalbare gevel pui ! Creëer een open uitstraling. Een verzorgde en open uitstraling van uw winkel maakt dat klanten eenvoudiger naar binnen lopen. Een VinFlex pui biedt een flexibele uitkomst, waarbij gebruiksgemak. Door de talloze mogelijkheden realiseren we de winkelpui die u voor ogen heeft. Voor deze klant hebben wij gekozen voor volledig glazen winkelpui zodat de focus op het gepresenteerde product ligt.


Een gevel kan overigens ook op moderne wijze worden herstel zoals gebeurde met het winkelpand aan de PC Hooftstraat, stelt de VVD. Daar werd architectenbureau MVRDV voor ingeschakel die een volledig glazen winkelpui in historische stijl realiseerde. Volgens de VVD is een eigentijds karakter .

Dan leveren en monteren we een stijlvolle aluminium pui. De pui voorzien we van veiligheidsglas, zodat uw producten goed beschermd zijn. Met glazen schuifdeuren maken we het voor bezoekers nog aantrekkelijker om even binnen te lopen. Een kantoorgebouw wordt doorgaans druk bezocht.


Dagelijks lopen er veel . De modernisering van de Amsterdamse winkelpui wil overigens niet zeggen dat Amsterdamse winkels de vergelijking met die in een metropool als Londen kunnen doorstaan. Glazen winkelpui van zes meter bree beslist geen drempel, trap zonder leuning. Dat soort totalitair gezeik. En dat is precies waarom ze in ons project mee zouden willen. Als de architect een beetje meewerkt, ja.


Een winkelpui is niet alleen functioneel, maar dient ook als een visitekaart voor uw bedrijf. Naast dat het inbraakweren brandwerend en isolerend werkt, nodigt een goede winkelpui potentiële bezoekers uit om uw winkel te betreden. Wij maken onderscheid in een glazen winkelpui , vouwpui en een transparante rolluik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts