zondag 26 november 2017

Isolatieplaten piepschuim

Dit is één van de meest gekende soorten isolatieplaten. We kennen dit isolatiemateriaal vooral als beschermingsmateriaal bij huishoudtoestellen. Geëxpandeerd polystyreen (EPS) wordt veelal gebruikt bij isolatiematerialen in piepschuim. EPS platen zijn zeer licht en daarom zeer gemakkelijk te gebruiken.


Piepschuim is zeer geschikt voor de isolatie van muren, vloeren, daken en kruipruimtes.

Koop of Verkoop tempex op Marktplaats. Alleen in de bouwmarkt te koop. Isolatieplaten eps wit 1x . XPS-platen worden gebruikt om kelders te isoleren. Aan de slag met polystyreen? Denk aan vloerisolatie, geluidsisolatie, dakisolatie, muurisolatie en plafondisolatie.


Bekijk nu ons aanbod isolatiemateriaal! In totaal isoleert u vierkante meter met deze verpakking die platen bevat met een dikte van 5cm en een formaat van 1bij 50cm.

Snel en voordelig isolatieplaten en overige isolatiemateriaal bestellen. Breed assortiment en ruime voorraad. PIR, EPS, XPS, Glaswol en Steenwol. Tevens is de EPS bouwplaat toe te passen als isolatie in de kruipruimte tegen de vloer.


Daarnaast is EPS geschikt als platdak isolatie. EPS staat voor geëxpandeerd polystyreen en kent vele benamingen, zoals tempex en piepschuim. U brengt de piepschuimplaten eenvoudig en snel met montagekit aan tegen de binnenkant van de buitenmuur. De isolatieplaten kunt u ook aanbrengen tussen de tengels waarop u vervolgens de gipsplaten bevestigd.


In de volksmond wordt EPS ook wel piepschuim genoemd. EPS isolatie is een voordelige oplossing en eenvoudig te verwerken. Beschikbaar via nabestelling . EPS of piepschuim is een kunststof isolatiemateriaal en wordt gemaakt van aardolie.


Je kunt het gebruiken voor allerlei toepassingen. Voor het vullen van de spouwmuur bijvoorbeel of voor dak- of vloerisolatie. Ook voor gevelisolatie aan zowel de binnen- als de buitenkant van dak of gevel kan het gebruikt worden.


Polystyreen isolatieplaten of Pr-platen zijn gemaakt van een materiaal dat voor iedereen bekend is: piepschuim.

We weten dan ook allemaal dat piepschuim een zeer licht materiaal is. Uit zichzelf heeft piepschuim geen hoge isolatiewaarde, daarom wordt er meestal gebruik gemaakt van dikke isolatieplaten zodat het toch . Het zal ondoenlijk blijken om te voorkomen dat de brand overslaat naar andere woningen, zoals de regels . Hardschuimplaten ook wel isolatieplaten genoem zijn gemaakt van piepschuim die je kunt gebruiken voor warmte- isolatie van daken, vliering borstwering en de vloer op de begane grond. De platen nemen nauwelijks vocht op en zijn dampremmend.


Ze zijn daarnaast ook schimmelwerend en brandvertragend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts