maandag 27 november 2017

Iroko trap

Deze trap is voor ons de standaard voor Iroko trappen. Alles wordt afgerond met een rond kantje van 6mm, dus geen schuine kanten waar dat makkelijker zou zijn! Dit heeft een beter resultaat in het geheel zodat er een mooiere trap in uw woning komt.


Het Iroko wordt zorgvuldig op kleur ingekocht en ook . Typisch voor Iroko zijn de lichtgekleurde streep- of zigzagtekening en de goed zichtbare groeiringen. Versgeschaafd is het mildste hout soms zelfs lichtgeel !

Door het licht (UV) wordt Iroko na verloop van jaren chokoladebruin. Iroko Middelhardhouten Trappen. Iroko is een (lichtbruine) houtsoort uit West-Afrika. Iroko hout komt uit tropisch West-Afrika en heeft de bijnaam Afrikaanse Teak. Het is een duurzaam middelhard houtsoort dat geschikt is voor binnen en buiten.


Het heeft een mooie donkergele tot goudbruine kleur en een geheel eigen structuur. Al met al is deze houtsoort uitermate geschikt . AA trappen is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige iroko trappen. Wij fabriceren uw houten trap uit de door u gewenste hout soort.

Ons hout voldoet aan de keur eisen van FSC en VVNH. U vindt hier een overzicht van veel gebruikte houtsoorten. Timmerfabriek Henk Alferink maakt houten trappen die naadloos passen in uw interieur. Modern, nostalgisch of klassiek. Blank gelakt, dekkend geschilderd of in een combinatie van die twee.


Maar ook hout op een staalconstructie of combinaties met ijzer en glas. In feite is alles mogelijk. Standaard zijn de traptreden onbehandeld. De antislip word los en niet op maat mee geleverd ( Wanneer de optie is geselecteerd).


Alle omkanten zijn afgewerkt met een radius van 3mm. Iroko Een combinatie van diverse houtsoorten is mogelijk, prijs in overleg neem contact op. Op al onze leveringen geldt: -Levertijd Maatwerk- trappen vanaf werkdagen.


Anti-slipstrip, Dubbelkwart trap , Hardhout, Trapspijlen. Wij maken houten trappen van diverse soorten hout. Bekijk hier een Iroko houten trap of neem contact op voor de opties!


Ook van mooi, donker Iroko hout. In onze nieuwbouwwoning kunnen we kiezen voor een standaard vuren trap of een iroko trap. Nu is het geval dat in ons huidige huis we ook een vuren trap.


Trap in iroko hout met smeedijzeren spijlen welke mooie doorlopen als balustrade op de verdieping.

Thieu Cosemans maakt meubels en andere objecten van hout volgens uw wens. Iroko kan een melange hebben van diverse kleuren, van goudgeel naar donkerbruin. Het spint is lichtgekleurd en goed herkenbaar.


Op zoek naar een Iroko houten trap ? Neemt u direct contact met ons op voor meer informatie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts