maandag 20 november 2017

Parketvloer was

In onze webwinkel zijn alle producten te vinden om uw vloer weer schoon te krijgen, schoon te houden en te beschermen tegen vocht en vuil. We spreken van een wasvloer wanneer uw houten vloer ( parketvloer ) is . Er zijn vier hoofdgroepen te onderscheiden in het afwerken van eiken parket en houten vloeren. Iedere afwerking heeft zijn eigenschappen, wij proberen hieronder duidelijk uit te leggen, wat de voors en tegens zijn van iedere afwerking.


In deze video laten we je zien hoe je zelf je houten vloer kunt afwerken door hem in de was te zetten.

Voor het beste resultaat moet je de vloer eerst helemaal kaal schuren en losse en uitstekende spijkers verwijderen. Voeg toe icoon Print deze klus . Het onderhoud van de parketvloer is vrij simpel. Er zijn manieren om parketvloer die in de was staat er weer mooi uit te laten zien. Om de parketvloer schoon te maken is er een cleaner speciaal voor was vloeren, een vloeibare onderhoudswas en een vaste was om de parketvloer te voeden en te beschermen. Nu willen wij dus in ons nieuwe huis kiezen voor een parketvloer ,wij hebben ons oog laten vallen op een rustiek eiken parket , brede planken, v-groef en zo mat mogelijk.


Nu raadt de parketlegger aan om de vloer te laten behandelen met wax , ivm met kleine kinderen, geknoei en eventueel rondvliegend . Onderhoud van parket afgewerkt met was.

Vroeger werden de vloeren altijd in de was gezet. Dit gaf een heel mooie, natuurlijke uitstraling, maar het had veel last van watervlekken, zodat de afgelakte vloeren steeds vaker werden toegepast. Bij het schuren van de parketvloer ontstaan er in het hout microscopische hoogte verschillen. Dit zijn eigenlijk een soort open poriën. Bij geoliede vloeren komt er olie op de vloer.


De microscopische hoogteverschillen blijven in de vloer wel . Massief parket bestaat uit houten planken die na het leggen geschuurd en daarna gelakt of geolied moeten worden. De dikkere varianten van tot mm . Door jarenlange ervaring weet Bruynzeel precies wat je parketvloer nodig heeft. Buynzeel heeft jarenlang ervaring met vloeren.


Wij bieden een breed assortiment vloeren zoals parket , PVC en laminaat. Hoe krijg je vlekken uit een geoliede of hardwas behandelde vloer. Bekijk de collectie op de website. Vlekken zijn bijna niet te vermijden zeker niet met kinderen en of huisdieren, of wanneer de houten vloer in de keuken ligt.


Tegenwoordig zijn veel vloeren ook behandeld met lichte oliën, zoals wit en licht grijs. Vocht zorgt er namelijk voor vlekken en onregelmatigheden in uw parketvloer. Deze zijn extra besmettelijk.

Ook al neemt u deze voorzorgsmaatregelen, uiteindelijk zal uw vloer toch vies worden, en moet u deze schoonmaken. Allereerst moeten houten vloeren elke week geveegd worden met een zachte bezem. Quick-Step parket is een vloer van samengesteld hout.


Dat betekent dat het gemaakt is van drie lagen echt hout, terwijl een vloer van massief hout uit een enkele laag bestaat. Dankzij de zorgvuldige selectie van de grondstoffen en een geavanceerd fabricageproces is een vloer van samengesteld hout veel minder gevoelig . De vloeren in je huis mooi en proper houden, vergt wel wat onderhoud. De materiaalkeuze van je vloer bepaalt hoe je te werk moet gaan bij het verwijderen van vlekken en ander vuil. Met deze tips behandel je vloeren uit parket. Houten vloer afwerken en onderhouden.


Geef je parketvloer een tweede leven! Hoe dat moet, leggen we in deze vier stappen uit. Voor ieder van deze soorten zijn er verschillende manieren, zaken waar je rekening mee moet houden om je parket niet te beschadigen tijdens het reinigen! Er zijn enorm veel verschillende merken en soorten was leverbaar. De laatste jaren wordt de was afwerking echter nagenoeg niet meer gebruikt vanwege het vele onderhoud.


Slechts in bepaalde toepassingen zoals dansscholen is was een aan te raden keuze. Wassen verdragen elkaar vaak slecht en geven dikwijls een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts