maandag 20 november 2017

Glazen windscherm

Glazen windscherm op maat. Gratis inmeten met pasgarantie door de gehele benelux. Geniet eerder en langer van uw eigen tuin.


Onderhoudsvrije en duurzame aluminium glazen windschermen van Verano voor balkon en terras. U kunt kiezen uit vaste of schuifbare windschermen.

Kwaliteit in glazen windschermen. Bestel direct online in onze webshop. Het vaste glazen windscherm van Verano heet Biarritz V730. U bepaald hoe hoog de afscheiding op uw terras of balkon wordt: een, twee of drie panelen.


Ook eenvoudig aan elkaar te koppelen. Vind windscherm glas op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Topglass staat voor kwalitatieve, op maat gesneden windschermen met een tijdloos karakter. Dankzij de frameless glazen windschermen van Topglass, kan u uit de wind genieten van een ononderbroken zicht op . Een volglazen windscherm, een in hoogte verstelbaar windscherm of verrijdbare glazen windschermen. Metalura ontwerpt, produceert en monteert de windschermen zelf. Zon en Scherm Hagenland is de onbetwiste maatwerkspecialist.


Zo bent u verzekerd van een goed en kwalitatief glazen windscherm van Nederlandse makelij. Een vast of mobiel windscherm kopen doet u bij Vandeputte. Het Thallo windscherm is een glazen windscherm en bijna “onzichtbaar” op uw terras. Het biedt wel bescherming tegen weer en wind en andereinvloeden.


Bekijk online onze verrijdbare windschermen. Stel uw eigen windscherm samen de totaalprijs wordt getoond. Onze windschermen van glas kenmerken zich door het simpele en strakke ontwerp. De ranke rvs staanders zorgen er voor dat u maximaal kunt genieten van uw tuin. Het vrijstaande windscherm is aan beide zijden voorzien van een smal lamel met een breedte va.


Met een elektrisch glazen windscherm van Vriesia Bouwen met glas uit Sneek creƫert u een windstil terras wanneer u maar wilt en met een groot gemak. Het windscherm met glas is de ideale oplossing om jezelf af te schermen tegen de wind.

De windschermen worden samengesteld uit een aluminium frame en veiligheidsglas zodanig dat niemand er door kan lopen. Het geheel wordt stevig bevestigd met bouten in het inox. Multifunctioneel toepasbaar. Desgewenst leveren wij op maatwerk voor uw situatie.


Een windscherm voor uw terras? Op de afbeeldingen ziet u verschillende voorbeelden. Op maat gemaakt en een korte levertijd. See more ideas about Balcony, Balconies and Glass. Wilt u een offerte aanvragen voor glazen windschermen ? Vraag geheel vrijblijvend een offerte voor glazen windschermen aan, heeft u vragen neem dan contact met ons op!


Nissink business glass is specialist in grote oplages. Terug naar meer glasoplossingen. Altijd uit de wind zitten op je terras? Zowel windschermen als balkonbeglazing kunnen allemaal in elk gewenste afmeting en vorm geleverd en gemonteerd worden.


Te denken aan een glazen windscherm voor in de tuin, terrasoverkapping of als balkonbeglazing. Er is keuze uit gehard en gelaagd glas welke tussen RVS staanders gemonteerd worden. Mogelijkheden M-View Balkonbeglazing is in verschillende uitvoeringen leverbaar. In het menu aan de linkerzijde vindt u alle productinformatie met details, cad en bestektesten.


Klik hier voor een productoverzicht. Standaard: coating in alle standaard RAL kleuren of naturel geanodiseerd Optie: coating .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts