woensdag 29 november 2017

Screens of rolluiken

Gert Dreesen (Harol): Aangezien screens een vorm van zonnewering zijn, is hun hoofdtaak om de zon buiten te houden om zo voor een aangenaam binnenklimaat te zorgen. Wie kiest voor rolluiken , kiest echter in de eerste plaats voor privacy. Wij zien het rolluik dan ook als een afsluiter van de woning, . Na zomers zonder zonwering te hebben geslapen, hebben we nu offertes laten maken voor rolluiken en screens.


Ik twijfel enorm, vandaar dit topic.

Voordeel van rolluiken is dat ze goedkoper zijn. Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor screens. Een screen is een zonnescherm dat strak langs uw raam naar boven en beneden beweegt. De constructie is vergelijkbaar met die van een rolluik , het doek glijdt tussen twee geleiders verticaal naar beneden.


Hierdoor nemen screens geen kostbare ruimte in beslag en . Het dichthouden van de ramen en gordijnen is dan niet voldoende. De warmte buiten al tegenhouden is dus het devies.

Ik zit nu te twijfelen tussen screens en rolluiken , hierover twee vragen: - Zijn screens minder warmtewerend dan rolluiken of maakt dat weinig uit? Houden rolluiken overdag erg veel . Voor een nieuwbouwwoning willen graag op het gelijkvloers elektrische screens plaatsen aan de zuid -en westkant (geen ramen aan oostzijde) om overhitting tegen te gaan. Op het 1e verdiep zijn zowel aan de zuid -en westkant slaapkamers voorzien waar we ook overhitting willen voorkomen.


Kan ik beter voor een screen gaan of een rolluik ? Een goede vraag als je op zoek bent naar nieuwe zonwering. Wij zetten de verschillen op een rij. Voor al dat glas, en eentje óp het openslaande raam zodat dat 's nachts open kan blijven.


Screens voor ons, bedachten we. Goeie dure, of bouwmarkt? Onze bouw start bijna en nu begin ik te twijfelen tussen het plaatsen van rolluiken en screen aan buitenkant van ons huis.


Geen enkel rolluik -type vind ik ideaal. De rolluiken die ingebouwd zijn voldoen het best aan mijn eisen. Maar hier zit je nog steeds met lelijke rolluikbakken aan de binnenkant van je . En moeten dus de zon buitenhouden.


Rolluiken zijn vooral een kwestie van privacy: ze sluiten buiten en binnen volledig af.

Met screens daarentegen behoud je je zicht op buiten, hetzij gedeeltelijk. Van buiten naar binnen wordt de inkijk wat minder, maar de doeken schermen . Met de screens , rolluiken en zonwering van ALKU kun je lichtinval regelen zoals jij wilt en behoud je het uitzicht. Neem contact op voor de mogelijkheden! Op zoek naar een oplossing om de zon weg te houden van uw terras of uit uw woning?


Mooi weer is zalig, maar soms wil je liever het comfort van de schaduw. Schadelijke uv-stralen hebben er iets mee te maken. En die dame blanche op je terras die minder snel smelt misschien ook. Zonwering lijkt eenvoudig, maar is dat . Koop of Verkoop screen op Marktplaats. Beu om bij elk onweer als een gek rond te rennen om de zonneschermen met de hand te gaan sluiten?


En wat als u niet thuis bent maar toch graag de indruk wil wekken dat er iemand aanwezig is? Automatiseer uw luiken en . Richtlijn screens , rolluiken en zonwering. U kunt een screen , rolluik of zonwering laten plaatsen via Welbions tegen een huurverhoging.


Het onderhoud is dan voor rekening van Welbions. Hiervoor moet u een aanvraagformulier voor woningverbetering invullen. Aanvraag woningverbetering. Als u zelf een screen , rolluik of . Harol is gespecialiseerd in zonwering, rolluiken en sectionale garagepoorten.


Gratis montage Rolluiken – Winteractie! Woongenot en comfort voor uw woning en terras. Wij plaatsen screens en rolluiken op maat voor ramen en terrassen.


Vraag vrijblijvend een offerte op of bel ons voor meer informatie. Werkzaamheden in bouw, stalinrichting, grond- en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts