vrijdag 24 november 2017

Soorten isolatiemateriaal

Bij het isoleren van een woning komt heel wat kijken. Geen enkele constructie is dezelfde en er bestaan heel wat verschillende soorten isolatie. Een goed geïsoleerd huis biedt meer wooncomfort. Welke soorten isolatiemateriaal zijn er?


En welk materiaal heb je nodig?

Met een goede isolatie verlies je minder warmte naar buiten toe en bespaar je een flink stuk op je energierekening. In de zomer kan de warmte dan weer niet zo snel binnendringen. Bovendien werkt een goede isolatie ook geluidswerend. Isoleren loont dus, maar er bestaan enorm veel verschillende . Soorten isolatie bekijken voor muur, dak en vloer.


Hoe kies je uit isolatie soorten? Voor de isolatie van uw woning bestaan verschillende materialen.

We vertellen u graag iets over de belangrijkste soorten isolatieplaten en isolatiefolie. Isolatiematerialen zijn beschikbaar in alle vormen en functies. Zo verschillen ze in prestatie, duurzaamhei prijs en functie zoals het isoleren van de spouwmuur, dak, zolder of buitengevel. Het voordeel van natuurlijke isolatie is dat het naast thermische isolatie (winterwarm en zomerkoel) ook ademt plus vochtreguleren vuurbestendig en geluidsisolerend werkt . Er zijn veel soorten isolatie te onderscheiden. Er bestaan vele soorten isolatiemateriaal en elk is geschikt voor zijn eigen doel en gebruik.


Ontdek hier de soorten , prijzen per m subsidies en meer. We zullen de meest gebruikte, die in Frankrijk voorhanden zijn, hier behandelen. Glaswol wordt voornamelijk van . Dakisolatie loont de moeite.


Het is een investering die je snel terugverdient en waarmee je op termijn flink wat geld kunt besparen. Het aanbod aan isolatiematerialen is vrij uitgebreid. In onderstaand overzicht vind je meer informatie over de verschillende soorten dakisolatie en de belangrijkste . Er bestaan heel wat isolatiematerialen die geschikt zijn voor het isoleren van daken.


Onderstaande tabel toont alvast enkele van de populairste soorten dakisolatie en hun prijzen. Deze prijzen gelden voor het isoleren van het dak langs de binnenzijde.

Meer info en prijzen voor dakisolatie langs de buitenzijde vind je . Bekijk het hier samen met bijhorende realisaties! Cellenbeton Cellenbeton kan je gebruiken als stevige én goed isolerende steen. Er bestaan verschillende soorten isolatiemateriaal , elk met hun eigen eigenschappen en isolatiewaarde.


In dit artikel geven we een overzicht van de verschillende soorten isolatiemateriaal , opgesplitst volgens hun grondstoffen en ecologisch karakter. We maken daarbij een onderscheid tussen natuurlijke isolatiematerialen . Elke situatie is verschillend en het juiste materiaal op de juiste plaats is heel belangrijk. Op zoek een bepaald soort isolatie ? Lees meer over de diverse soorten isolatieplaten. Iedereen pretendeert goed isolatiemateriaal, zelf het beste isolatiemateriaal te hebben. Dat kan zijn maar elke woning is anders, elke bouwschil is anders opgebouwd en vraagt een . Wij hebben talloze soorten isolatiemateriaal om uw woning mee te isoleren.


Bij isolatiewerken heeft het dak prioriteit. Welk isolatiemateriaal moet je kiezen? Wij overlopen graag voor jou de beschikbare isolatieproducten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts