vrijdag 17 november 2017

Beton cire vloer ervaringen

Ervaring met: BETON Cire vloer. Uw ervaring : Hij komt afspraken na, geeft goed advies en levert mooi werk! We hebben een vrij laag plafon dus het moet gaan om een dunne vloer. Gewone vloerverwarming is niet mogelijk, maar elektrische vloerverwarming zou wel een optie zijn.


Het gaat in eerste instantie om de woonkamer en badkamer.

Ik ben op zoek naar mensen die ervaring hebben met beton cire , . Beton Cire of Tadelakt in de badkamer , ervaringen. Wie heeft betoncire in de badkamer? Meer resultaten van forum.


Realisaties en de prijs per vierkante meter vind je hier. Er komt wss een keramieken 60xtegel (via werk goede contacten met en leverancier dus vandaar :) ) op de vloer en de zijkanten van het bad. De wanden willen we dan beton Ciré in een lichte . Ik wil in mijn nieuwbouwhuis een beton cire vloer aanbrengen.

Of een andere betonlook vloer met een natuurlijke uitstraling, dus niet zoals een gietvloer. Badkamer klus mislukt door kennisgebrek. Douchedrain plaatsen in beton ciré , advies.


Het geeft de vloer een unieke look omdat het helemaal met de hand wordt aangebracht. Heeft u hier geen ervaring mee, dan adviseren wij om dit beslist niet te doen. Voor het perfect kunnen smeren moet u toch al gauw minimaal twee jaar ervaring hebben. Wij krijgen dan ook met regelmaat klanten over de vloer die . Die vraag is meer dan terecht want de grijze afwerkingen op de vloer , wand en aanrechtblad zie het niet iedere dag.


Daarnaast wordt deze afwerking niet direct spekglad . Altijd al gedroomd van een betonlook vloer maar is gepolierd beton geen optie? Alternatieven zoals gietvloeren, beton cire en betonlook tegels vind je hier. Het bezoeken van een woonbeton forum of een forum dat betrekking heeft op vloeren en waar mogelijk ook interessante informatie over woonbeton wordt gedeel kan uitstekend onderdeel uitmaken van het oriëntatieproces. Dat is bijvoorbeeld een goede opstap om inzicht te krijgen in de ervaring van anderen, maar biedt . Iemand met veel ervaring in betonstuc of beton ciré hoeft geen ervaring te hebben met het waterdicht maken van een badkamer. Hier gaat het dan vaak ook.


Het eindresultaat is levendig en is qua prijs veel aantrekkelijker dan beton cire of andere vergelijkbare betonlook vloeren. Nu zijn we aan het kijken voor een betonlook vloer.

Is er iemand van jullie die ervaring heeft met dit soort vloeren en wat is ongeveer de prijs van dit soort vloeren ? Regelmatig krijgen we de vraag wat het verschil is tussen VERBAU-betonstuc en tadelakt, béton ciré , of Beal Mortex. Vraag naar de mogelijkheden! Wat geeft er nu een stoerdere look dan beton ? De professionals van Coatingvloer.


Omdat het in veel verschillende kleuren leverbaar is, zit er altijd wel een kleur bij die past bij uw smaak. Met minder ervaring werk je minder efficiënt, droogt het stucwerk te snel op, waardoor de muur meer oneffenheden krijgt dan wanneer een stukadoor de muur in snel tempo stuct. Eddie stelt in de BouwProfs groep op Linkedin de volgende vraag: Ik heb zelf niet veel ervaring met gietvloer….


Bij onze showroom ligt er al bijne jaar een ongeseald stuk beton-floor-cire en dit is nog steeds mooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts