vrijdag 31 maart 2017

Vloerkleed nepal

Nepal wollen vloerkleden. Groot assortiment voor de laagste prijs. Gemaakt van 1 Zuiver Scheerwol. Bestel bij Vloerkleeddiscounter.


Zuiver heeft een traditioneel strepen patroon in een hip karpet gegoten. De korte kanten van dit kleed zijn afgewerkt met een vrolijke franje.

Dit karpet is modern met een traditionele touch, zichtbaar in de strepen. Deze wol is alleen met natuurlijke verfstoffen gekleurd. Artikelen tot van 38 . Vloerkleed , lalee, nepal 95 met de hand geknoopt nu van €2400. De 1 Tibetaanse wol die wordt gebruikt komt met name van schapen die in het Himalaya hooggebergte leven. Door de aanwezigheid van natuurlijk vet in de wol zijn deze tapijten vuilwerend en zeer duurzaam.


Een tapijt met een beetje nostalgische en wolachtige uitstraling. Een moderne manier om je interieur en voeten een opwarmer te geven, met een klassieke touch.

Machinaal geweven tapijt met . Zuiver adopteerde een traditioneel karpet patroon, maar verwerkte het in een hyper modern kleed. Het resultaat is een verrassend zacht en betaalbaar kleed van gewoven materiaal, met een lage pool en gedrukte print. Het is een prachtig vloerkleed met een uniek patroon, . Dit vloerkleed heeft een moderne look met mooie bruine strepen.


Geschikt voor vloerverwarming en makkelijk te onderhouden. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.


Het karpet is machinaal geweven met decoratieve luxe franjes! Op zoek naar een vloerkleed op maat? Het vloerkleed is in twee kleuren beschikbaar, donker en licht.


Het tapijt is eenvoudig te reinigen te reinigen vanwege het gebruik van duurzame materialen. Een vloerkleed van Zuiver in een vintage look. Dit kleed is gemaakt van polypropyleen en viscose. Hierdoor voelt het vloerkleed zacht aan en is het daardoor antistatisch en geluiddempend.


De achterkant van het kleed is afgewerkt met jute. Verkrijgbaar in twee maten en twee kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts