donderdag 16 maart 2017

Jatoba planken

Vind jatoba planken op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Sterk en duurzaam hout , voornamelijk afkomstig uit Brazilië. Jatoba Terrasplanken met vlakke bovenzijde. De originele kleur gaat over van oranjerood tot roodbruin kernhout, maar gaat mooi vergrijzen door regen en zon.


JATOBA Prijslijst massief hout.

Prijzen in euro per mexclusief BTW uitgaande van een order van één of enkele planken. De maten zijn een indicatie - en onder voorbehoud ! Rondom mes en groef vellingkantje aan langszijden. Mooi sluitende kopse mes-en-groef verbinding. Vraag nu online een offerte aan! Het heeft een oranjerode tot roodbruine kleur die goed tot zijn recht komt in zowel moderne als klassieke interieurs.


Er zijn ook duidelijke kleurvariaties te zien op de planken die deze houtsoort een uniek karakter geven. De planken zijn hard waardoor slijtage in de vloer nauwelijks optreedt. De massieve jatoba vloeren worden in een dikte van mm.

Caribisch gebied en Centraal-en Zuid-Amerika en Brazilië groeien. De hardheid van hout kan uitgedrukt worden in Janka. Deze hardheid is voor vloeren bij normaal gebruik eigenlijk niet noodzakelijk. De terrasplanken dienen vastgeschroefd te worden op een . Een kleur die uiteenloopt van donkeroranje tot cognac bruinrood. Door een intensieve behandeling kunnen wij deze delen ook een super geleefde uitstraling geven.


De meest voorkomende plankenvloer is de eiken vloer. Houtsoorten planken vloer. Het is een houtsoort dat in vele verschillende soorten geleverd kan worden , zoals Frans eiken, wit Amerikaans eiken of rood Amerikaans eiken.


Meer weten of vrijblijvend advies? Volg ons op de Sociale Media. Eikenhout is bijvoorbeeld duurzaam, tijdloos, hard en heeft prachtige organische tekeningen. Daarbij laat het zich goed bewerken.


Uipkes heeft veel passie, tijd en energie besteed aan het bedenken, ontwikkelen en . Ik heb dit al eerder gedaan op een andere etage en dat is super gelukt. Maar nu zijn de diktes net iets afwijkend kom ik tijdens voorbereiding achter. This Pin was discovered by Postmus parket.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts