donderdag 23 maart 2017

Brandvertragende plafondplaten

EuroBoard-P is een lichte brandwerende plaat voor het bekleden van plafondconstructies. De plaat is makkelijk te bewerken en voldoet aan de brandwerende eis van minuten tussen een vloerconstructie en bovenliggende woningen uit het Bouwbesluit. Agnes plafondplaat wit stuc - brandwerend.


Om aan de weerstand tegen branddoorslag en brandoverslag te voldoen dient u uw constructie brandwerend te maken, brandwerende platen kunnen hier in bijdragen. Afhankelijk van de plaat kunt u de brandwerendheid .

Hieronder staan een paar brandwerende plafondplaten, u moet er rekening mee houden dat alleen brandvertragende plafondplaten niet . Ik wil een plafond maken in de garage, onder de houten balken. FERMACELL is een gipsvezelplaat, bestaande uit een mengsel van gips en vezels van gebruikt papier. PROMATECT- 1RECHTE KANT. Marvo Systeemplafonds levert brandwerende systeemplafonds.


Deze leveren wij onder diverse materialen. Wij staan voor een snelle service en kwaliteitsgarantie.

Alles over het bekleden van muren en plafonds met gipsvezelplaten en gipskartonplaten tijdens de binnenafwerkng vind je hier bij HORNBACH. De brandwerendheid van een systeemplafond hangt af van verschillende factoren. Brandwerend systeemplafond. Een brandwerend systeemplafond haalt in combinatie met het bouwkundig plafond een bepaalde brandwerendheid.


Om een hoge brandwerendheid te realiseren is het van groot belang om al tijdens het . In de bouwregelgeving staan de eisen. Gyproc systemen bezitten standaard een hoge brandwerendheid. Gyproc gipsplaten bevatten namelijk gebonden kristalwater. Vluchtroutes worden derhalve niet . Bij brand komt bovendien vrijwel geen rook vrij. MDF bruut brandvertragend (FR), Euroklasse B is geschikt voor verwerking in wandbekleding, scheidingswanden, plafondpanelen en toepassingen in de scheepsbouw.


Deze zijn niet geschikt voor buitentoepassingen, zelfdragende constructies, bij een hoge relatieve luchtvochtigheid of bij constructies waar de MDF FR . Beste allemaal, Ik hoop dat iemand mij misschien kan helpen, ik heb al in het forum gezocht maar geen bruikbare informatie kunnen vinden. Dit voorjaar open ik samen met een vriend . Regelmatig wordt er hier gezegd dat normaal gipskarton niet als brandvertragend materiaal voor een plafond gebruikt mag worden, maar gipsvezelplaten wel. Dankzij de brandwerende eigenschappen van steenwol bieden de plafondpanelen van Rockfon een uitstekende beveiliging tegen brand.

Alle Europese landen hebben minimale vereisten voor de brandwerendheid van producten aangenomen. Hoewel de brandwerendheidtesten en -classificatie in Europa zijn . Permoxxboard is een nieuw ontwikkeld brandwerend plaatmateriaal, wat duurzaam in gebruik is. Benieuwd naar de goede eigenschappen? Deze norm beschrijft de testmethode voor een plafond zonder bijbehorende vloer.


Alleen de brandwerende eigenschappen van de plafondplaat zeggen niet voldoende. Een systeemplafond bestaat namelijk uit meerdere onderdelen, nl. Ook is het bouwkundige plafond boven het systeemplafond van groot .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts