vrijdag 31 maart 2017

Dibond zagen

U kunt bij ons plaat materiaal bestellen op het door u gewenste formaat. De regels omtrent het versnijden en zagen zijn als volgt: De te verzagen stukken kunnen niet . Alle stappen en handige tips om deze klus succesvol aan te pakken. Wij kunnen de kunststofplaten in rechthoeken zagen.


Voor kunststofruiten en windschermen voor balkon en terras volstaan dit.

Het verzagen van platen naar rechthoeken kunt u simpel in de webshop regelen door in het betreffende product de zaagsneden aan te geven. U wordt verzocht om aanvragen en bestellingen voor tastrollen voor alle Striebig platencirkel- zagen recht-streeks te richten aan Striebig AG,. CH-Littau, onder vermelding van het type machine en het bouwjaar.


Belangrijk: Bij uw bestelling opgeven: “tastrollen voor. Vinger)-groeffrees met cilindrische . De platen zijn weerbestendig (ook tegen UV-licht) en kunnen zo even goed binnen als buiten worden gebruikt. Al deze kenmerken zorgen ervoor dat de panelen .

Deze platen zijn opgebouwd uit een kern van zwart polyethyleen met aan beide zijden een toplaag aluminium van 3mm. Het is relatief licht van gewicht. Toepassingen zijn: standbouw, reclameborden, signing, POS . De toepassingen van dibond zijn eindeloos. Het materiaal is bestand tegen zonlicht, vervuilingen en vocht, wat het uitermate geschikt maakt voor bouwborden of gevelpanelen.


Plexiglas, polycarbonaat, dibond , forex, volkern op maat? Geen probleem bij plexiglasdiscounter. Al onze producten kunnen we voor u nauwkeurig op maat zagen. Dit zijn allemaal (eigen) merknamen van producenten of . Alu-dibond heeft zeer goede bedrukkingseigenschappen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig, te bedrukken.


Hout zagen canvas, aluminium dibond , poster? Daarnaast is Alu-dibond licht van gewicht, zeer sterk en trekt . Bestel je Hout zagen Print hier, van hoge kwaliteit, gratis verzending. Dat geeft de plaat stevigheid en stugheid. Het printresultaat op dit materiaal is strak en egaal.


We kunnen ze bedrukken en op elke denkbare manier verwerken: boren, zagen , verlijmen, frezen.

Het zal u niet verbazen dat dit zeer bijzondere resultaten oplevert. Eigenschappen: Het materiaal is duurzaam en weerbestendig en heeft een moderne uitstraling. Er is een grote variëteit in kleuren en uitvoeringen mogelijk.


Sandwichpaneel met aluminium buitenlaag, wat zeer licht, stevig en vormbaar . Dibond met een acrylaat plaat ervoor gelijmd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts