vrijdag 31 maart 2017

Hordeur voor honden

Wij hebben verschillende type horren die geschikt zijn voor huisdieren. Huisdieren kunnen zonder hulp door een lamellenhor of een magneethor heen lopen. Nu de lente dan echt zijn eerste tekenen heeft laten zien hebben wij hier meteen ook last van vliegen.


Bah de insecten hebben onze achterdeur gevonden z. Allerlei insecten wilt u buitenhouden, maar uw huisdier niet natuurlijk. Dat is eenvoudig opgelost.

We rusten uw hordeur graag uit met een honden - of kattenluikje. Een hordeur die automatisch sluit of open blijft staan wanneer u het wilt. Zeer robuuste en stijlvolle scharnierende hordeuren van topkwaliteit, op maat en kant-en-klaar geleverd. Alle specificaties van de scharnierende hordeur CA-100. Hond duwt nu de deur open boven de schopplaat.


Daar brengt deze originele doe-het-zelf oplossing verandering in! Wat heb je nodig aan materialen? Welk gereedschap heb je nodig?

Dit gaas kan in al onze horren worden geplaatst ( ramen, deuren, schuifhorren, …). Tevens kunnen de hordeuren en schuifhorren worden voorzien van een afsluitbaar honden - . Daar huisdieren vaak de neiging hebben om aan een gaas te krabben (katten die hun nagels willen scherpen, honden die aangeven dat ze naar buiten willen etc.). Bij schuifvliegenramen en hordeuren is het ook mogelijk om de onderkant van petgaas te voorzien en de bovenkant in de standaardgaas om een maximaal. Mijn hond is onlangs door de rolhordeur heen gerent, die is dus stuk Nu wil ik een nieuwe kopen, maar ongetwijfeld dat de hond.


Een getoogde draai hordeur met ingebouwde hondenluik. De hondenluiken zijn zowel voor grote als. Honden moeten zelf naar buiten kunnen en katten moeten binnen blijven (of buurtkatten moeten buiten blijven).


Kan dat met Unilux horren? Onze horren zijn gemaakt om vliegende insecten te weren, en dus niet zomaar geschikt voor onze trouwe viervoeters. De enige huisdierbestendige hordeur is onze vaste . De opdrachtgevers wilden graag een veer op de hordeur. Omdat ze honden en kinderen hebben, is het handig dat de deur vanzelf dichtgaat om maximale insectenwering te waarborgen. Voor optimale ventilatie hebben we onder in de deur, in plaats van een stootplaat, een speciaal soort extra sterk kattengaas gebruikt.


We kunnen dus niet garandereen dat jouw huisdier binnen (of buiten) blijft met onze horsystemen. We hebben natuurlijk wel enkele extra stevige horvarianten. Vaste hordeuren zijn geschikt voor huisdieren, desgewenst ook met extra sterk petscreen gaas.

Het is mogelijk een luik voor katten of honden te monteren in de. De deurtjes zijn leverbaar in groottes, nl. Groot hondenluik, Totale afmeting 482mmx412mm – Doorgang . Onze hordeuren kunnen worden voorzien van een honden - of kattenluikje.


Daarnaast kan er zogenaamd “petscreen” in (een gedeelte van) de hordeur worden geplaatst. Petscreen is bestand tegen de scherpe . Een luxe en solide vaste hordeur die staat als een huis! Door de dikke profielen en de inwendige verbindingen is deze vaste hordeur zeer solide en duurzaam. De vast hordeur kan u uitbreiden met een schopplaat waardoor kinderhandjes, honden of katten het horgaas niet kunnen beschadigen.


Heb je een schuifpui of dubbele deuren? Dan is een plissé hordeur een perfecte keuze voor jou. Een plissé geeft daarnaast ook een sjiekere uitstraling en past bij elke interieur in. Je hond of kat kan zelf naar binnen en naar buiten wanneer het nodig is. Er zijn ook extra stevige hor-varianten.


Het is ook mogelijk een luik voor honden of katten te monteren in de schop- en duwplaat. Laat uw hor opspannen met PET-screen. Dit glasvezeldoek is versterkt met nylon en biedt extra bescherming tegen beschadiging door uw hond of kat.


U kan uw hordeur ook laten voorzien van een katten- of hondenluik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts