woensdag 22 maart 2017

Kwartsiet vloertegels

Tegelhuys is de specialist van Noord- en Midden-Nederland op het gebied van natuurstenen vloertegels van leisteen en kwartsiet. Per soort kan het uiterlijk verschillen van regelmatig tot zeer onregelmatig. In de groeve worden schollen steen van de . Door de gelaagdheid van de steen wordt opgenomen warmte slechts langzaam afgegeven. In een verwarmde ruimte of in combinatie met vloerverwarming is kwartsiet beslist geen koude vloer.


De mooiste kwartsiet tegels vindt u voor lage prijzen bij SK Natuursteen.

Bekijk ons ruime aanbod op de website of bezoek onze showroom in Berlicum. Wilt u vrijblijvend advies voor uw woning? Kom dan langs bij onze showroom. Granito Natuursteen Design.


Kwartsiet tegels besteld u via de webshops van Flevisteen. Granito natuursteen de specialist in granieten vloertegels. Showroom Openingstijden Telefoon. Dagelijks onderhoud met lauw water, periodiek met een zeepvrij onderhoudsmiddel .

Buiten worden ze vaak verwerkt als flagstones. Binnen kan het zowel worden toegepast op de wand als vloer. Krassen krijgen nauwelijks kans en de kwartsiet vloertegels zijn niet vlekgevoelig. Vanwege het ruwe karakter van de steen vraagt het onderhoud wel om een goede schrobber om het . Verkoop en onderhoud van natuursteen en keramische vloeren. Leisteen look vloertegels 60×kwartsiet antracietleisteen look vloertegels met een warme gloed en een lichte kwartsiet glinstering in de toplaag welke zorgt voor een natuurlijke.


De vloer proberen we er heel uit vandaan te halen. Maar we weten nog niet of dit gaat lukken. Vloer gaat er januari uit. Kwarsiet vloeren zijn gewild om hun mooie kleurschakeringen. Het is echter nogal ruw en daardoor minder gemakkelijk in onderhoud.


De prachtige keramische look-a-like tegels ogen grof, maar zijn het niet. Prachtig voor wie van een “stoerdere” vloer houdt. Dit gesteente is vooral als vloer toepasbaar voor binnen en buiten.


Voor de eerste opkuis na het voegen kan u best een MN Cementsluierverwijderaar gebruiken. Deze cementsluierverwijderaar bevat speciale . Ontbrekend: vloertegels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts